VESTEL 3D SMART 47PF9090 47''LED TV Fiziksel Hasar ve Bilgi Talebi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan morsak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

morsak

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
morsak
Merhaba Bu konuyu görünce üye oldum aynı tv bendede var Kahramanmaraşta oturuyorum depremde tv kırıldı üstüne beton düştü teknik servise yollasam yaparlarmi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yeni konu açmayı bilmiyorum buraya yazıyorum

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili en net bilgiyi Bölgedeki Servis yetkililerinden alabilirsiniz. Durumla ilgili yardımcı olabilecekleri bir imkan varsa sizlerle paylaşacaklardır.

@morsak Sadece panel kırıksa ücretli olarak panel değişir tv de daha fazla kırık ezik varsa yeni tv almanız en doğru seçim olur.

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili en net bilgiyi Bölgedeki Servis yetkililerinden alabilirsiniz. Durumla ilgili yardımcı olabilecekleri bir imkan varsa sizlerle paylaşacaklardır.
Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudur

Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudur
Panel yoksa tv farklı bir model ile ücretli değişim olur mağazadaki fiyatın altında ücret ödersiniz.

Panel yoksa tv farklı bir model ile ücretli değişim olur mağazadaki fiyatın altında ücret ödersiniz.
Vestel merkez ile görüşün. Sizin için uygun olan yetkili servis noktasına yönlendirme yapılsın.

Umarım panel bulunur ,100hz panel ,çift ekran tv.Bu arada geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt