VESTEL 3D SMART 47PF9090 47''LED TV Fiziksel Hasar ve Bilgi Talebi

M Çevrimdışı

morsak

Yeni Üye
25 Nis 2023
2
30
Merhaba Bu konuyu görünce üye oldum aynı tv bendede var Kahramanmaraşta oturuyorum depremde tv kırıldı üstüne beton düştü teknik servise yollasam yaparlarmi bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim yeni konu açmayı bilmiyorum buraya yazıyorum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili en net bilgiyi Bölgedeki Servis yetkililerinden alabilirsiniz. Durumla ilgili yardımcı olabilecekleri bir imkan varsa sizlerle paylaşacaklardır.

M Çevrimdışı

morsak

Yeni Üye
25 Nis 2023
2
30
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili en net bilgiyi Bölgedeki Servis yetkililerinden alabilirsiniz. Durumla ilgili yardımcı olabilecekleri bir imkan varsa sizlerle paylaşacaklardır.
Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudur

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,013
Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudur
Panel yoksa tv farklı bir model ile ücretli değişim olur mağazadaki fiyatın altında ücret ödersiniz.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Panel yoksa tv farklı bir model ile ücretli değişim olur mağazadaki fiyatın altında ücret ödersiniz.
Vestel merkez ile görüşün. Sizin için uygun olan yetkili servis noktasına yönlendirme yapılsın.

Geri
Üst Alt