Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudurMerhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili en net bilgiyi Bölgedeki Servis yetkililerinden alabilirsiniz. Durumla ilgili yardımcı olabilecekleri bir imkan varsa sizlerle paylaşacaklardır.
Panel yoksa tv farklı bir model ile ücretli değişim olur mağazadaki fiyatın altında ücret ödersiniz.Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudur
Bölgede yetkili servis kalmadıki hepsi yıkıldı birine sordum bu tvnin paneli uretilmiyor dendi bende çok anlamıyorum başka biri servise gönder ücret karşılığında başka model gönderirler dedi bu doğrumudur
Vestel merkez ile görüşün. Sizin için uygun olan yetkili servis noktasına yönlendirme yapılsın.Panel yoksa tv farklı bir model ile ücretli değişim olur mağazadaki fiyatın altında ücret ödersiniz.