Ve papaz serbest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
625
papaz verilmeseydi helal olsun devletimizin arkasindayiz diyecek miydik? yoksa dolar cok yukseldi hersey pahalandi diye isyan bayragi mi cekecektik?

İyide dolar zaten zirve yaptı, bu papaz yüzünden vadandaşta raflarla papaz oldu! Eeee sonra? papaz serbest? madem serbest bırakılacaktı neden bu kadar beklenildi? doların yükselişine seyirci kalındı! üstelik bu süreçte en fazla zammı ise devlet yaptı! Ben cevabı söylüyeyim "Koca bir Yanılmışız-Kandırıldık" Açıklaması...

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
namikreis namikreis, herkes biliyor kimin dik durduğunu kimin tükürdüğünü yaladığını. hadi güzel kardeşim git ötede yap siyasetini, biz o yolları koştuk geldik emin ol kimseye faydası yok bu işlerin :ok

oncelikle uslubunuza dikkat edin. sizin yaptiginiz siyaset degil mi? bu da benim dusuncem. dusuncemi aciklama ozgurlugum var. eger benim gibi dusunenlere tahammulunuz yoksa uyeligimi iptal edebilirsiniz. kullandiginiz uslup cok cirkin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyide dolar zaten zirve yaptı, bu papaz yüzünden vadandaşta raflarla papaz oldu! Eeee sonra? papaz serbest? madem serbest bırakılacaktı neden bu kadar beklenildi? doların yükselişine seyirci kalındı! üstelik bu süreçte en fazla zammı ise devlet yaptı! Ben cevabı söylüyeyim "Koca bir Yanılmışız-Kandırıldık" Açıklaması...

ne yapsaydi? dolar 7 oldugu an apar topar iade mi etseydi? tabi trump bey hemen gonderiyoruz papazi mi diyecekti? papazi tutarken hangi muhalefet destek oldu? helal bravo dogru yapiyosunuz dolar 10 olsa da yanindayiz sakin birakmayin papazi kim dedi? e adam bakti icerde bu kadar az destek var geri adim atmak zorunda kaldi.

eger papaz verilmeseydi bu sefer de "neden vermiyorsunuz? biz abdye kafa mi tutabiliriz? dolar kac lira oldu verin gitsin sunu!" mesajlari atilacakti buradan belki de. maalesef muhaliflik gozumuzu oyle bir kör etmis ki bu kadar kritik meselelerde dahi birlik olamiyoruz. ve sonucta boyle zigzaglar cizmek zorunda kaliyoruz.

Arkadaşlar sizlere tavsiyem, ki bana da forumdaki kardeşlerimden bir nasihattir bu, Gündeme dair konuşulsun ama konu siyasete kayıyorsa bana göre bir sükünet daha makuldür.

Forumumuzdaki bu saygın ve sevgi dolu ortamı siyaset ile kirletmemeyi öneriyorum :ok

farkli dusunce olunca siyasete girmeyin kirletmeyin oyle mi? siz dibine kadar elestirince sorun yok ama. muhalif olmak zorunda degiliz. ya bu konulara hic girmeyecegiz. ya da her dusunceye tahammul edecegiz. ama diyorsaniz ki bu konuda baska sekilde dusunulemez sadece benim dusuncem dogrudur biz de ceker gideriz.

Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bu süreci savunanlar ne zaman konuya gelecek diye düşünmüştüm, geldiler, rahatladım... Teşekkürler.

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
Siyaset yapmayın deniyor konun kendisi direk siyasi verse niye verdi vermese niye vermiyor yani k.mal gibi hertürlü kıvırı,yorsunuz
yönetim konuyu silmesse bu tür konuşmakar daha cok olur cünkü burda A yı da B yi destekleyen var yani taraflı konuş mamak imkansız

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
625

ne yapsaydi? dolar 7 oldugu an apar topar iade mi etseydi? tabi trump bey hemen gonderiyoruz papazi mi diyecekti? papazi tutarken hangi muhalefet destek oldu? helal bravo dogru yapiyosunuz dolar 10 olsa da yanindayiz sakin birakmayin papazi kim dedi? e adam bakti icerde bu kadar az destek var geri adim atmak zorunda kaldi.
Erdoğan:
" Bu can bu bedende olduğu sürece o rahip cezasız kalmayacak " demişti !

Açılım süreci başarısız oldu: kandırıldık dedi?
ypg-pyd'nin bizim topraklarımızı kullanarak hataydan suriyeye geçmesine, üstelik 29ekimde kendisi izin verdi sonuç suriyeye girip temizlemek zorunda kaldı: kandırılmışız? yanılmışız!
Rahip cezasını çekecek dedi, dolar fırlarkende film izler gibi izledi, ARKA PLANDA Mehter marşı eşliğinde, ekranda eyy amerika, heyt trup deyip gidip orda elini sıktı üstelik o sırada trump'cığı ypg'ye yeniden silah yardımı yapıyordu! Benim için kuru sıkı tabancadan farkı yok bu hükümetin! papazı geri verdi dolar 3,5-4t ye inecek mi;? hayır! elektrik, doğalgaz başta olamak üzere raflara yansıyan zamlar geri alınacak mı? tabiyki hayır!

Eeee o zaman ne diye atıp tuttu bunca zaman? bu süreçte kimler zengin oldu?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Açılım süreci başarısız oldu: kandırıldık dedi?
ypg-pyd'nin bizim topraklarımızı kullanarak hataydan suriyeye geçmesine, üstelik 29ekimde kendisi izin verdi sonuç suriyeye girip temizlemek zorunda kaldı: kandırılmışız? yanılmışız!
Rahip cezasını çekecek dedi, dolar fırlarkende film izler gibi izledi, ARKA PLANDA Mehter marşı eşliğinde, ekranda eyy amerika, heyt trup deyip gidip orda elini sıktı üstelik o sırada trump'cığı ypg'ye yeniden silah yardımı yapıyordu! Benim için kuru sıkı tabancadan farkı yok bu hükümetin! papazı geri verdi dolar 3,5-4t ye inecek mi;? hayır! elektrik, doğalgaz başta olamak üzere raflara yansıyan zamlar geri alınacak mı? tabiyki hayır!

Eeee o zaman ne diye atıp tuttu bunca zaman? bu süreçte kimler zengin oldu?
Bu durumu "belli" bir kesime anlatmak imkansız işte... :ciks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt