Ve papaz serbest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Evet ajan dediler pkk terör örgütü baglantıli dediler suç üstü yakalamişlardı.simdide adami serbest biraktılar.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
Hahahaaa tam komedi yaa , Hakimle tanığın muhabbetine bakın yaaa :haha:haha:haha

Davanın kilit isimlerinden olan Levent Kalkan daha önce 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bazı askerlerin Brunson'un evinde kaldığını söylemiş ve bu bilgiyi Yılmaz Demircan'dan duyduğunu söylemişti.

Duruşmada Kalkan ve Demircan yüzleştirildi. Demircan, "Bu evde ben sadece Korelileri gördüm" derken, mahkeme başkanının "Hani terör örgütü'cüler kalmıştı bu evde" şeklindeki sorusuna Levent Kalkan, "Ben böyle bir şey söylemedim" diyerek yanıt verdi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kendi kendime söz verdiğim üzere HUKUK değil, tamamen SİYASİ olan ve aslında ne olduğunu herkesin bildiği bu konu ile ilgili yorum yapmayacağım.

Yorumsuzluğum yorumumdur zaten :ok

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321
:dinle Eeeeeeeeyyyyy Amerikaaaa burası kabile devleti mi yaaaa , burada YARGI var YARGI , HUKUK var bu ülkede yaaaa

:sopa

namikreis Çevrimdışı

namikreis

Aktif Üye
25 Eyl 2018
51
42
papaz verilmeseydi helal olsun devletimizin arkasindayiz diyecek miydik? yoksa dolar cok yukseldi hersey pahalandi diye isyan bayragi mi cekecektik?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar sizlere tavsiyem, ki bana da forumdaki kardeşlerimden bir nasihattir bu, Gündeme dair konuşulsun ama konu siyasete kayıyorsa bana göre bir sükünet daha makuldür.

Forumumuzdaki bu saygın ve sevgi dolu ortamı siyaset ile kirletmemeyi öneriyorum :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
namikreis namikreis, herkes biliyor kimin dik durduğunu kimin tükürdüğünü yaladığını. hadi güzel kardeşim git ötede yap siyasetini, biz o yolları koştuk geldik emin ol kimseye faydası yok bu işlerin :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt