Bosch Car Service in sitesinde aynen böyle yazar. Ama sorun çıktığı an marka kabul etmez, bosch da ne kadar üstlenirBOSCH servislerinde yapılan bakımlar garantiyi bozmuyormuş
İyi o halde en azından paralel bir avantaj var diyebiliyoruz diyecektim ki altta sevgili eketen in yorumunu gördüm.BOSCH servislerinde yapılan bakımlar garantiyi bozmuyormuş
İyi o halde en azından paralel bir avantaj var diyebiliyoruz diyecektim ki altta sevgili eketen in yorumunu gördüm.
Bizi yine zorlu mücadele yolları bekliyor ustacım. Dur bakalım, attığımız adımlar minnak minnak da olsa filizleniyor, biraz daha yeşerdiklerinde bu konuya da otomatikman el atmış olacağız
Yok ben seni gayet iyi anlıyorum ama sistemin dayatmalarını içime sindiremiyorum benim problemim oradaAbi benim fikrim kendine çok iyi bir usta bulacaksın, parçayı da nereden alacağını bileceksin. Her yıl da yıllık bakımına servise gidecek aracınla yıllarca mutlu mesut yaşayacaksın. En ucuzu 150 bin olmuş olan bir malda yılda 750 1500 lirayı gözden çıkarmak bu düzende şart gibi birşey. Ne demek istediğimi anlatabildim mi tam emin değilim.
Yok ben seni gayet iyi anlıyorum ama sistemin dayatmalarını içime sindiremiyorum benim problemim orada
Bize de çok dosyalar geliyor abi sanayi ustaları da sütten çıkmış ak kaşık değiller.
Geçen toplantıda bizim toplantı odasının kapısı çaldı, baktık bir Ast Sb bir de Uzman arkadaş, dedik ''Buyrun''
Yahu 33 gündür adam arabasını sanayiden alamıyormuş yedek parçaları elleri ile teslim ettiği halde. Konuyu anlattı bir hayli çetrefilleşmiş, talepleri bizim yetki sınırımızı aştığı için Asliye Hukuk mahkemesine yönlendirdik ama ciddi söylüyorum sanayi esnafının da kusura bakmasınlar ama çok büyük bölümünde utanma da kalmamış artık.
O nedenle sürekli Yetkili servis diye inat ediyoruz lakin yetkili servislerin de bunu suiistimal etmesine çözüm bulmak zorundayız.
Yetkili servis mi
Kısa kısa yazmıştım ,o paraları biriktirseydim şimdi herhalde beni idare edecek bir motor alırdım
Maksat muhabbet olsun ...
Dostum en önemli farkımız, bende içişleri bakanı yok. 2005 ten bu yana o yüzden özgürüm... ??? Gerçi olsa da benim için farketmezdi ya... Üç sene önce de emekli oldum. Bazen gece yarısı bile kafam esiyor ve eşyaları hazırladığım gibi yola çıkıyorum. Bir kız arkadaşım var. "Gelmek istersen gel"...tavsiyeforumu.com
İnan tüm samimiyetimle yazıyorum,çukura girip de amortisör mü ne,patlayınca benden dünya para istediler(bende bilmiyordum da rahmetli büyük kayınbiraderim söylemişti patlak bu diye)Abi senin gibiler tek tük çıkar onlara da bizim buralarda numune derler ?
Üstelik 99 model ve toyota gibi de bir avantajın var.
Aaa,yenilerde radar var mı ki ,ne işe yarıyor buİşte ister abi. Çünkü elindeki koz sağlam. Hele şimdi. Bir ton elektronik aksam, dijital göstergeler, radar sistemleri, matrix farlar. Bir far 10 bin gibi rakamlarda. Şanzumanlar hangisi olursa olsun sıkıntı. En ufak arıza binlerle konuşuluyor. Bu sistemde her yıl yıllık bakım haracını ödemek en mantıklısı. Gidip 500 bine araç alıp yılda 1000 1500 ün derdine düşmek kendi bacağına sıkmak bana göre.
Aaa,yenilerde radar var mı ki ,ne işe yarıyor bu
Şanzımana bir şey diyemem ama bende olsa kesin söker bakardım diğer aksamlara ,hatta toyotayı satıp daha ufak bir araç alayım dedim (nasılsa kapıda yatıyor) ,satarsam alamayacağımı söylediler ki araç fiyatları acaip uçmuş,sonra vazgeçtim.
Neyse hadi konuyu dağıtmayayım,yoksa Adem Helvacı kızar bana
Evet ya,bana da söylenince internetten şöyle bir baktım da ,bizim araç bile 65-70 bandında ,99 modelden bahsediyorum,ondan "satarsan alamazsın" demişlerdi.Fiyatlar hem de ne uçtu. Aya çıktı. Geçen yıl martta 270 bine pazarlık edilen sıfır araç şimdi bir yaşında olarak 650 bine bırakılıyor. O zaman üste 170 bin vererek alabileceğimiz araç için şimdi 450 bin isteniliyor. Adem abi, devlet nerede