Vakum bar basıncı kaç olmalı

V Çevrimdışı

Vidanjör

Yeni Üye
7 Eki 2019
20
35
Merhaba
Bugün yarın klima takılacak. Vakum motoru bağlandığında üstünde bar ne kadar olmalı? Nereye bakmalıyız?

Şimdiden teşekkür ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,299
Merhaba linkteki konuda detaylı bilgi mevcut.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
850
51
Merhaba linkteki konuda detaylı bilgi mevcut.

Özetle bi vakum makinası edinmek şart oldu. :sirit

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
850
51
24'lük klima bi kere yapılacak işlem için neden vakum makinesi alayım. Keşke alınacak bişey olsa ama israf. Hem servis yapmak zorunda bu işlemi keşke kendim bilsemde ödünç alıp kendim yapsam.
Ben sizin için almanız gerekli demedim ki.

Kendim için söyledim. Servisin ağız kokusunu çekip bi de kazık yiyeceğime gider o parayı verir montajını vakumunu kendim yapar, gazı kendim basarım. E biraz da kafa kırık olunca... :haha

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,299
24'lük klima bi kere yapılacak işlem için neden vakum makinesi alayım. Keşke alınacak bişey olsa ama israf. Hem servis yapmak zorunda bu işlemi keşke kendim bilsemde ödünç alıp kendim yapsam.
Forumda benimde dahil bazı kullanıcılar kendi işimizi yapmayı çok seviyoruz hal böyle olunca ekipman ihtiyacı doğuyor.

Yazın evde tadilat yapacağım benimde ihtiyacım var elimde yoksa klimacıyi çağırmam.

V Çevrimdışı

Vidanjör

Yeni Üye
7 Eki 2019
20
35
Konu içindeki mesaj 'Klima Vakumlamanın önemi' https://tavsiyeforumu.com/konu/klima-vakumlamanin-onemi.34/post-5247

Şöyle bırakayımda gelene cevap olsun. Benim gibi cahil kalmasın :)

Forumda benimde dahil bazı kullanıcılar kendi işimizi yapmayı çok seviyoruz hal böyle olunca ekipman ihtiyacı doğuyor.

Yazın evde tadilat yapacağım benimde ihtiyacım var elimde yoksa klimacıyi çağırmam.
Garanti muhabbeti olmasa kendim yaparım ama ürün garantisi başlayacağı için el mahkum servise yaptıracağım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt