Ne kadar süre yapılmalı bilmiyorum ona göre kontrol edeyim.Süre daha çok önemli değil mi?
Özetle bi vakum makinası edinmek şart oldu.Merhaba linkteki konuda detaylı bilgi mevcut.
Klima Vakumlamanın önemi
Vakum soğutma sistemleri için en önemli işlemdir.Olmazsa olmaz.Soğutma sisteminde nem demek siteme kanser bulaşması demektir. Klima sistemlerinde vakum nasıl yapılır.? Vakum işlemi sırası ile; 1. Manifolt (manometre) nin alçak basınç yani mavi renkli saatin karşısındaki mavi hortum klima dış...tavsiyeforumu.com
24'lük klima bi kere yapılacak işlem için neden vakum makinesi alayım. Keşke alınacak bişey olsa ama israf. Hem servis yapmak zorunda bu işlemi keşke kendim bilsemde ödünç alıp kendim yapsam.Özetle bi vakum makinası edinmek şart oldu.![]()
Ben sizin için almanız gerekli demedim ki.24'lük klima bi kere yapılacak işlem için neden vakum makinesi alayım. Keşke alınacak bişey olsa ama israf. Hem servis yapmak zorunda bu işlemi keşke kendim bilsemde ödünç alıp kendim yapsam.
Forumda benimde dahil bazı kullanıcılar kendi işimizi yapmayı çok seviyoruz hal böyle olunca ekipman ihtiyacı doğuyor.24'lük klima bi kere yapılacak işlem için neden vakum makinesi alayım. Keşke alınacak bişey olsa ama israf. Hem servis yapmak zorunda bu işlemi keşke kendim bilsemde ödünç alıp kendim yapsam.
Garanti muhabbeti olmasa kendim yaparım ama ürün garantisi başlayacağı için el mahkum servise yaptıracağımForumda benimde dahil bazı kullanıcılar kendi işimizi yapmayı çok seviyoruz hal böyle olunca ekipman ihtiyacı doğuyor.
Yazın evde tadilat yapacağım benimde ihtiyacım var elimde yoksa klimacıyi çağırmam.
Vakumu ne kadar uzun süre yaparsa o kadar iyi.Garanti muhabbeti olmasa kendim yaparım ama ürün garantisi başlayacağı için el mahkum servise yaptıracağım
Dikkat edeceğim bu konuyu. Burası küçük yer başka serviste yok el mahkum biraz.Vakumu ne kadar uzun süre yaparsa o kadar iyi.
Öyle 10 dk falan yapıp kaçmasınlar.
İşlerini düzgün yapmazlarsa, müşteri hizmetlerinden başka servis gelmesini talep edersiniz.Dikkat edeceğim bu konuyu. Burası küçük yer başka serviste yok el mahkum biraz.
küçük yerde servis kötüyse laubali ve baştan savmacıysa çok uğraştırır adamıİşlerini düzgün yapmazlarsa, müşteri hizmetlerinden başka servis gelmesini talep edersiniz.