Uygun fiyatlı, yayını kaydedebilen TV önerisi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji,
hi-level 49uhl 650 kayıt süresini 140dk ya çıkardım.fakat şimdi farklı arayış içine girdim.
normal yayınları kayıt yapıp pc de izleyebiliyorum.fakat netflix i kayıt etmeyi seçince hiç tepki yok.
kayıt yapmıyor.varmı bunun çözümü.
ne yazıkki modlama ile ilgili bilgim yok bu konuda teraspy teraspy ve D NetCaliber bilgili, zamanında eğitim vereceklerdi bana ama kaldı o yüzden ne desem yalan olur :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Kıytırık Awox bile PVR özelliği koymuş belli modellere (43109 mesela) lisans bedelini nasıl ödemişler acaba ?

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Aaa,rica ederim, ne özürü ,olabilir bir yerde hata yapıyorsundur ,veya ufak boyutlu HDD de takmış olabilirsin ,çünkü tvye bağlanan harddisk-usb disk ile orantılı saat süresi,istersen tekrar farklı disk ile dene bakalım önce :ok
yok yok.ben bu akıllı diye geçinen cihazlar ile kafayı yicem.aynı usb bellek tv de takılı.
biraz evvel yine kayıt tuşuna bastım .kamerayı açıp foto çektim.
buyurun burdan .2s.36dk. kayıt süresi gösterdi.şu an denemek için kayıt yapıyorum.
daha öncede 1s.23dk kayıt yapmıştım.daha da kayıt yapardı ,ben durdurmuştum.
bir ayrıntı var.fakat onuda bulacağım.

IMG_20200201_124028.jpg

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
yok yok.ben bu akıllı diye geçinen cihazlar ile kafayı yicem.aynı usb bellek tv de takılı.
buyurun burdan .2s.36dk. kayıt süresi gösterdi.şu an denemek için kayıt yapıyorum.

IMG_20200201_124028.jpg
Hocam yayın süresinin bitmesine ne kadar kaldıysa o kadar süre parçalara ayırarak kayıt yapar. Siz neyi çözmeye çalışıyorsunuz ? Konuya vakıf olamadım kusurabakmayın

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
teraspy teraspy,
Hocam yayın süresinin bitmesine ne kadar kaldıysa o kadar süre parçalara ayırarak kayıt yapar. Siz neyi çözmeye çalışıyorsunuz ? Konuya vakıf olamadım kusurabakmayın
30dk gösteriyor kayıt süresini normalde.benim yaptığım veya yapmaya çalıştığım.
kayıt süresini uzatmak.şimdilik oldu yine.tek parça olarak 2s.36dk kayıt yaparım diyor.
sizin demek istediğiniz 30dk süre dolunca ,tekrar kendiliğinden 30dk lar halinde parça parça kayıt yapmasımıdır.?
durum dediğiniz gibi ise, hiç yoktan iyidir.teşekkür ederim.ayrıntı önemli.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
teraspy teraspy,

30dk gösteriyor kayıt süresini normalde.benim yaptığım veya yapmaya çalıştığım.
kayıt süresini uzatmak.şimdilik oldu yine.tek parça olarak 2s.36dk kayıt yaparım diyor.
sizin demek istediğiniz 30dk süre dolunca ,tekrar kendiliğinden 30dk lar halinde parça parça kayıt yapmasımıdır.?
durum dediğiniz gibi ise, hiç yoktan iyidir.teşekkür ederim.ayrıntı önemli.
Doğru anlamışsınız. Modlama yaparak süre sınırını kaldırmışsınız artık dizi film vs. bitimine kalan süre kadar kayıt yapacaktır. Süre olarak değil de boyut olarak parçalama yapıyor sanırım.

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Doğru anlamışsınız. Modlama yaparak süre sınırını kaldırmışsınız artık dizi film vs. bitimine kalan süre kadar kayıt yapacaktır. Süre olarak değil de boyut olarak parçalama yapıyor sanırım.
bende tv kayıt konusunda kafası karışık.2s.36dk kayıt yapıyor.
sonra farklı zamanda yine kayıt denemsi yapayım diyorum.
yine 30dk kayıt ile geliyor karşıma.
yalnız sizin dediğiniz gibi tekrar takrar 30dk kayıt işlemini bölüp yapmıyor.
sadece 30dk sı bitene kadar kayıt yapıyor.sonra kendi kayıdı bitiriyor.
kayıt bitti vs.bir bilgi de çıkmıyor ekranda.

Geri
Üst Alt