Uygun Fiyatlı Telefonlara Zam Gelebilir

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
hayrınıza toplayıverin küçük rakamları benim telefon yanlış topluyor.

Başka türlü kavıramam :haha1
Başkanım, bunu yazmayayım diye öyle kısa yazıp geçmiştim. Ama seninkisi tam şu meşhur alıntı fıkralık.

Meşhur fıkradır; “Köyün birinde, aklı evvelin biri başlamış anlatmaya; ‘Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Yarabbi; bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş. Dua tutmuş; Hz. Davut, kızının adını Ayşe koymuş.

Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş ve ’Kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş.

Dinleyenlerden biri dayanamamış: "Yahu bunun neresini düzelteyim."

"Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil koç olacaktı!"

Not : Gır gır olmadan hayatın tadı da olmaz. :cay:cak:cay

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Konuşulan tepkiler ses getirmiş olmalı, telefonlar ile ilgili tebliğ bu gün başka bir tebliğle kapsam dışı bırakılmış. Zamlananacak diye hafif zamlı tarifelerden önceleyip alanlara telefonları hayırlı olsun.

İlk mesajdaki tebliğin iptali altta.

Linki

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Konuşulan tepkiler ses getirmiş olmalı, telefonlar ile ilgili tebliğ bu gün başka bir tebliğle kapsam dışı bırakılmış. Zamlananacak diye hafif zamlı tarifelerden önceleyip alanlara telefonları hayırlı olsun.

Linki
Eline saglik hocam iptal linkini ilk mesaja ekliyorum.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Linki
ÖTV ayrı vergisi ayrı Sıkıştıkça vatandaşa dayama gayreti var.
Seçimler yakın ondan geri çekmişlerdir :kiskis

Geri
Üst Alt