Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,799
hayrınıza toplayıverin küçük rakamları benim telefon yanlış topluyor.2830 la 3839 u toplamana diyor.
Başka türlü kavıramam
hayrınıza toplayıverin küçük rakamları benim telefon yanlış topluyor.2830 la 3839 u toplamana diyor.
Başkanım, bunu yazmayayım diye öyle kısa yazıp geçmiştim. Ama seninkisi tam şu meşhur alıntı fıkralık.hayrınıza toplayıverin küçük rakamları benim telefon yanlış topluyor.
Başka türlü kavıramam
hayrınıza toplayıverin küçük rakamları benim telefon yanlış topluyor.
Başka türlü kavıramam
ilk, orta, lise, üniversite, pmyo hepsinde başkan bendimSota, ilkokulda sınıf başkanı olmamışsındır, ondandır.
Kendine dikkat Başkan uykusuzluk demek alkol almadan şarhoş olmak demek fena çarpıyor bazenilk, orta, lise, üniversite, pmyo hepsinde başkan bendim
uykusuzluk çok kötü birşey insana çok basit maddi hatalar yaptırıyor.
Çok şükür şuan iyiyim.
ilkokulda sınıf başkanı olup, ballı kaymaklı maaş kapanlar var. yeni öğrendik.Sota, ilkokulda sınıf başkanı olmamışsındır, ondandır.
laf dönüp dolaşıp oraya geleceğini bildiğim halde pas vermekten kendimi alıkoyamadımilkokulda sınıf başkanı olup, ballı kaymaklı maaş kapanlar var. yeni öğrendik.
Diploması iş yapan okuldan mezun olmanız gerekirdi.Ben ilkokulda sınıf başkanıydım ama hiç öyle ballı kaymaklı yerlere gelemedim.
Eline saglik hocam iptal linkini ilk mesaja ekliyorum.Konuşulan tepkiler ses getirmiş olmalı, telefonlar ile ilgili tebliğ bu gün başka bir tebliğle kapsam dışı bırakılmış. Zamlananacak diye hafif zamlı tarifelerden önceleyip alanlara telefonları hayırlı olsun.
İlk mesajdaki tebliğin iptali altta.
Linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ÖTV ayrı vergisi ayrı Sıkıştıkça vatandaşa dayama gayreti var.Konuşulan tepkiler ses getirmiş olmalı, telefonlar ile ilgili tebliğ bu gün başka bir tebliğle kapsam dışı bırakılmış. Zamlananacak diye hafif zamlı tarifelerden önceleyip alanlara telefonları hayırlı olsun.
İlk mesajdaki tebliğin iptali altta.
Linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu zamların geleceğini zaten biliyorduk.ÖTV ayrı vergisi ayrı Sıkıştıkça vatandaşa dayama gayreti var.
Seçimler yakın ondan geri çekmişlerdir