Ütü Kireç Temizliği Nasıl yapılır

Kombinin eşanjörü zaten deli gibi ısınıyor suyu ısıtmak için, o çözelti oraya geldiğinde mermi gibi deler geçer eşanjörü. :sirit
Kimyanın şakası yok hocam.:bilmiyom
benim ilgi alanım değil. adamla öyle tanıştık. ben de sıvı soğutmama ne koysam diye kafasını ütüleyipo duruyom:D hazır konu açılmışken dh deki eski oc ci dinazor arkadaşlar burda mı? kendi yaşıtım 28+ yaş grubu arkadaşlarla konuşup güzel fanteziler yapmak isterim.

benim ilgi alanım değil. adamla öyle tanıştık. ben de sıvı soğutmama ne koysam diye kafasını ütüleyipo duruyom:) hazır konu açılmışken dh deki eski oc ci dinazor arkadaşlar burda mı? kendi yaşıtım 28+ yaş grubu arkadaşlarla konuşup güzel fanteziler yapmak isterim.

Bilmem, belki buradadırlar. Konu dışına veya modifikasyon bölümüne konu açın, belki gelen olur. :hihi

gelsinler de bi fantezi yapalım:D özelikle dh ciler sağolsun. custom sıvı soutmanın içine ettiler. ille yurt dşından rekor aldırıyorlar adama. boru aldırıyorlar. ya sanayide metresi 10 liraya satılan borular 10 bar a kadar dayanıyor ve bu borular araba tekerine bağlantı sağlıyor. sağa sola bükülebiliyor. katlanmıyor da. ama bunların aldırdıkları 2 barlık ve üstüne büküldü mü su akışını kesen borular. yani çerçöp aldırıyorlar. bi yerli malı sinerjisi yapalım diyorum :D

bence beyler eşlerine göstersin eminim bilmeyen vardır

Geri
Üst Alt