Evet arkadaşlar dün gelen elektrikçi gelip eve baktı ve dedim ki "ustam nasıl sağlam olacaksa öyle yap" dedim. Önce şaltere bakıldı atıp duran şalter bir mutfak ve yatak odasına bağlı 20C bir şalter takılmış sigorta kutusunu, onun yanına da 32B takılmış bir de 25 AL takılmış. Gelen usta şalter arızalı olabilir dedi bu değişmesi gerek dedi. Dedim ki "değiş ustam gerekirse bir hatta iki tane daha ekle nasıl daha güvenli olacaksa öyle yap" dedim. 20C olanı söktü bide ne görelim onun yanında olan 32B şalter yanında yanık oluşmuş. "Abi bunların hepsini değişelim" dedi hep topu üç şalter zaten "olur "dedim. Usta sırasıyla şunları yaptı
Önce mutfakta sorun olarak görebileceği üç prizi değişti
Tek prizden Fırın, Bulaşık Makinesi, Ve Set üstü ocağı taktığım üçlü uzatma prizi yenisi ile daha kalın bir kablo takarak korumalı üçlü ile değişti
Fırının fişi üçlü prizde takılı iken üçlü prizinin bir girişini eritmeye başlamıştı bir önce ki priz daha beterdi bu sebepten fırın fişini de söktü değişti
Dört adet sigorta kutusuna 25B siemens sigorta takıldı
Bu işlemlerden sonra mutfakta atma etme şuan sıkıntı yok inş. olmazda
Önce mutfakta sorun olarak görebileceği üç prizi değişti
Tek prizden Fırın, Bulaşık Makinesi, Ve Set üstü ocağı taktığım üçlü uzatma prizi yenisi ile daha kalın bir kablo takarak korumalı üçlü ile değişti
Fırının fişi üçlü prizde takılı iken üçlü prizinin bir girişini eritmeye başlamıştı bir önce ki priz daha beterdi bu sebepten fırın fişini de söktü değişti
Dört adet sigorta kutusuna 25B siemens sigorta takıldı
Bu işlemlerden sonra mutfakta atma etme şuan sıkıntı yok inş. olmazda