Ürün iadesi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
İlk defa yaptığım internet alışverişi fiyaskoyla sonuçlandı bir hafta daha sonuç almazsam ilk taksidini ödemek zorunda kalıcam bakalım sakin kalmaya çalışıyorum çünkü bu sinir zıplatan bir durum.
Evet sabır işi bu işlerde işte beklemek yoruyor insanı ya

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
10 gün oldu süreç ne zaman sonuçlanacak bi fikrim olsa, biraz daha uzarsa almadığım görmediğim hiç elime geçmeyen malın taksidini ödemeye başlayacağım.
Urunu teslım aldılarsa bırkac gun sonra paranızı ıade ederler. ( Buyuk ıhtımal Tv taksıtle aldıgınız ıcın ıadeyıde banka kartınıza taksıt taksıt yapacaktır.)

G Çevrimdışı

GS1881

Yeni Üye
17 Şub 2019
23
40
Merak etme iade yapılır mediamarkt iadeniz işleme alındıysa iptal onaylandı ise sorun yok satış iptal edildi paranız şukadar süre içinde kartınıza iade edilecektir meşajının mail gelmesini bekle ondan sonra 2 gün bekle hesabına para yatmadı ise mediamaktı ara iade ettik dediniz bankamı aradım adıma görünen iade yokmuş de yapılmamış de birde iade yapılmışmı diye detaylı bir şekilde kontrol etmesini iste bazen birbirlerinden haberleri olmuyor a pardon iade yapılması lazımdı ama yapılmamış ilgili birime iletiyorum derler ertesi gün iadeniz yapılır ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

a101 koçtaş mediamarkt ikea evidea flo vs sitelerden alışveriş yaparken aldığınız ürünü iptal iade etmemeye özen gösterin çünkü bu siteler iade süreçleri 15-20 gün sürebiliyor...

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Timur Duman

Aktif Üye
26 Mar 2019
73
Urunu teslım aldılarsa bırkac gun sonra paranızı ıade ederler. ( Buyuk ıhtımal Tv taksıtle aldıgınız ıcın ıadeyıde banka kartınıza taksıt taksıt yapacaktır.)
Nasıl yani her ay media marktla mı uğraşacağım taksit yatmış mı diye?

Merak etme iade yapılır mediamarkt iadeniz işleme alındıysa iptal onaylandı ise sorun yok satış iptal edildi paranız şukadar süre içinde kartınıza iade edilecektir meşajının mail gelmesini bekle ondan sonra 2 gün bekle hesabına para yatmadı ise mediamaktı ara iade ettik dediniz bankamı aradım adıma görünen iade yokmuş de yapılmamış de birde iade yapılmışmı diye detaylı bir şekilde kontrol etmesini iste bazen birbirlerinden haberleri olmuyor a pardon iade yapılması lazımdı ama yapılmamış ilgili birime iletiyorum derler ertesi gün iadeniz yapılır ..

a101 koçtaş mediamarkt ikea evidea flo vs sitelerden alışveriş yaparken aldığınız ürünü iptal iade etmemeye özen gösterin çünkü bu siteler iade süreçleri 15-20 gün sürebiliyor...
27 kasımda kargonuz teslim alındı diye mail attılar şimdi kargonuz ulaşmadı elimize diyorlar sorun tam olarak belirsiz ve biz size döneriz gibi saçma cevap vermeleri.

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Nasıl yani her ay media marktla mı uğraşacağım taksit yatmış mı diye?

Hayır, siz nasıl tek işlem ile örneğin 6 taksit oluşturdunuz ve bir ekstrede +300 tl yansıdı. İade durumunda da ters kayıt olarak -300 yansıtılıyor 6 ay boyunca. +- birbirini götürüyor ve net olarak bir şey ödemiyorsunuz.

iade hesap kesim tarihinden sonra olursa bankasına göre değişen durumlar var:

1. Gelen iade direkt ekstre borcundan düşer (çok güzel)

2. Ekstrede gelen ilk taksiti ödersiniz, ilk taksit iadesi ise dönem içi işlemlerdeki 2. taksitten mahsup edilir. Her ekstre dönemine bir iade düşer. Dolayısıyla bir kayma olur. Bir nevi, 1 taksitin iadesi son taksit ödenip borç bittikten sonraki ayda olur.

3. Ekstrede gelen ilk taksiti ödersiniz. iade gerçekleştiğinde dönem içi işlemlere hem 1. hem 2. iade yansır.

6 taksit 1800 lira ödediğinizde tutup da toptan 1800 tl iade olmuyor. Öyle güzel bir dünya yok maalesef. :) (23-24 senelik internet alışverişi maceramda bir kaç kere oldu gerçi)

Yaptınız mı bilmiyorum ama, harcama itirazını hazırlayıp gönderin. Sonra da oturup keyfinize bakın. Takılmayın fazla. Size teslim ettiklerini ispat edemeyecekleri için paşa paşa iade edecekler. Hatta onlar iade ettikten sonra bir de banka tarafından iade gelecek (başıma çok geldi) Bırakın onlar uğraşsın. Her zaman dediğim laf; Siz koşmayın, topu (bankayı) koşturun. :)

Geri
Üst Alt