İnan bilgim yok fazla,ne desem yalan olur ama bence en önemlisi akü sanki,bende vardı bir zamanlar ups,sonra arabanın aküsünü geri vermemiş,ups ye takmıştım baya uzun gidiyordu ama gerçekten pek bilgim yok,mutlaka tavsiyeler gelirhocam öneriniz varmı peki kesintisiz ups için? bütçe max. 2000 TL şuan. 1000 ile 2000 va güç arası.
modifiye edip sulu akü bağlayan tanıdıklarım var. Tek sorun sulu aküler özel seri değilse dip deşarjı pek sevmezler ömürleri kısa olur.ups tipi cihazlarda kullanılacak akülerin, kuru tip (bakımsız) olması gerekiyor diye biliyorum.
Hocam siz önerebilirmisiniz? bütçe 2000 TL max.merhaba süre belirmek istiyorsak cıhazın içinde kaç adet akü var ve amperi nedir bunu bilmemiz gerekiyor.
marka model bilgisi varsa paylaşırsanız
ben de bakabilirim.
Hocam 2000tl bütçeyle alacağınız tüm cihazlarHocam siz önerebilirmisiniz? bütçe 2000 TL max.
Hocam tesekkur ederim, bana marka model olarak oneri yapabilirmisiniz? Cok secenek var ancak anlamiyorum hangisi iyi kotu...Hocam 2000tl bütçeyle alacağınız tüm cihazlar
168watt - 216watt arasında olacak
işin içine akünün yaşı, interver verimliliği gibi durumlar girince
size kabaca 130watt kalır.
tahmini 30-40dk kullanım yapabilirsiniz.
Marka model için birşey diyemem çünkü bu tip ürün kullanmiyorum.Hocam tesekkur ederim, bana marka model olarak oneri yapabilirmisiniz? Cok secenek var ancak anlamiyorum hangisi iyi kotu...
Butçe 2000 tl, hadi zorlayayim 2500 tl olsun. Tesekkurler...
Marka model için birşey diyemem çünkü bu tip ürün kullanmiyorum.
kuru akü + solar hybrit inverter tercih ediyorum. çevrim verimliliği çok daha yüksek.
size önerim su olur içinde enaz 2 adet 9amper aküsü olsun.
4-6 akü olanlar olsa tadından yenmez ama fiyatı sizi aşıyor.
Ha aklıma su geldi. fayda/fiyatı seven biri olduğum için
temiz 2.el akü sayısı yüksek ups alıp akülerini yenileyip kapasitesi büyük makinayi
uyguna getirebilirsin.