Haklısınız, Başlığa GERÇEK diye belirtmeyi unutmuşum30.000 prof 15.000 doç. neyimize yetmiyor?
müthiş desteği olsun diyorsan @can abim önerim dediğim gibi sungate titan olacak... 2 seçenek de hiremco 4k yeni çıkan bu da çok iyi çok hızlı bir cihaz... lakin destek konusunda şüpheliyim firma her ay piyasaya yeni bir ürün modeli sürdüğü için piyasaya önceki çıkardığı modelleri çok çabuk unutuyor..yaw bizim cihazlar FTA aleminin en iyileri;Kati/Techni/Humi
ancak bu yeni cihazlar veya Android li cihazlar v.s de her bir atraksiyonu yapıyorlar
yapmadıkları yok anasını satayım,IPTV uzun zamandır kullanıyorum(TV-Box üzerinden)
ama hiç birisi UYDU nun tadını vermiyor! ben yine döneceğim Uydu işine yaw,böyle
bir tane atraksiyonları çeken cihaz gerekiyor ucuz yollu
Sen de haklısın. Sırf Tayyibin oğlunun bindiği atın yularını tuttu diye rektör olanların yaşadığı ülkede olduğumu sandığım kötü bir kabus gördüm zannettim bir an.her ünvanın hak edilerek alındığı bir ütopyayı yaşayan arkadaşlar var sanırım. liyakat out, biat in oldukça , makama , ünvana değil, geçmişine bakmak lazım. adamını bulsam kendimi ordinaryus profesör ilan ettireceğim , kolay yol.
ülkemizde gerçek bilim insanları vardı. yine de var olmaya devam edeceklerdir. şimdiki siyasi ayaklara bağımlı olanları zaten saygın bilim kurumları ciddiye bile almıyor. sapla samanı karıştırmayın. akademi bağımsız ve tarafsız olmalıdır. icracılar bilimi desteklemelidir. bunun için de vatandaş cahil olmamalı, siyasiler hesap verecekleri kaygısıyla yasadışına çıkmamalı, devleti zarara uğratanlara soruşturma izni, yine aynı taraftakilerin insafına bırakılmamalıdır. neyse konu uzun.Bu ülkenin tarihi boyunca yetiştirdiği her bir bilim insanı bir fikir üretebilseydi, bir teori ortaya atıp kanıtlarının peşinde koşabilseydi on binlerce fikir ve teorimiz bunların arasından en azından onlarca icadımız olurdu. Bizim bilim insanlarımız hangi branşta olursa olsun (tıp hariç) sadece siyasi fikir üretmeye alışmışlar. Zavallıcıklar yani.
ülkemizde gerçek bilim insanları vardı. yine de var olmaya devam edeceklerdir. şimdiki siyasi ayaklara bağımlı olanları zaten saygın bilim kurumları ciddiye bile almıyor. sapla samanı karıştırmayın. akademi bağımsız ve tarafsız olmalıdır. icracılar bilimi desteklemelidir. bunun için de vatandaş cahil olmamalı, siyasiler hesap verecekleri kaygısıyla yasadışına çıkmamalı, devleti zarara uğratanlara soruşturma izni, yine aynı taraftakilerin insafına bırakılmamalıdır. neyse konu uzun.