Ülkemize Bilim İnsanı Lazım

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Suçlu yine muhalefet oldu yani? :kiskis
Geldiğinden beri sadece politik konulara yorum yazıyorsun, neyin algısını yapıyorsun acaba? :sirit
İlk mesajların uydu alıcısıyla ilgili, gerisi sadece politik konular. İlginç. :kas
Daha ilk mesajı ele veriyor "bizden olsun" gerçi daha önce tespitim yapmıştım ve hiç muhatap almadım beni de muhatap alma diye rica ettim... Bizden veya bizden değil ayrımı yapanları çok gördüm... Bunların sonu da farklı olmayacak çok şükür... Önceden üzülüyordum, bu zihniyeti tanıdıkça, artık yangınlarına benzin taşıyacağım... ?

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Gidişat nedeniyle genel açıklama;
Bizden olan demekle kast ettiğim, yazıdan anlaşılacağı üzere bu ülkenin vatandaşlığını taşıyan ve sahiplenen yani Ne Mutlu Türküm diyenleri kast ediyorum. Konunun açılışı da bizde bilim insanı yetersiz olması değilmi zaten. Yoksa sağcılarda yok solcularda var gibi bir anlam hangi mantıkla türetiliyor anlamıyorum. Yazı siyasetin üstünde yazıldı sebebi konu siyaset üstü bir konu neticede bilim temelli.
Siyaset midesi olanın prensipleri olanın ülkemizde kabullenebileceği, yapabileceği bir alan değil. Tam bağımsız olmadığımız bir ülkede yetişmiş bireyleriz. Özgür ve ülke menfaatlerine bağımlı siyaset yapabilme demokrasiyi yaşatacak ve zenginleştirecek ana elemandır. Dünya da kim ülkemizde özgür siyasetçi yetişmesini ister ki. Siyaset yapanlar özgür olursa demokrasi gelir, ardından bağımsızlık ve refah gelir. Siyasi partiler bile içlerinde izin vermiyorlar.
Benim için siyaset Ne Mutlu Türküm diyenlerin yararna iş yapanları desteklemek ve takdir etmek, zararına iş yapanları yermek ve desteği kesmekten öte bir şey değildir. Anlaşılacağı üzere taraftarı olmak değil icraatı bazında değerlendirmektir.
Çok sevdiğim bir söz yine doğrulandı;
Sizin anlattığınız, bildirdiğiniz değil, dinleyenin anladığı kadardır.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Burada yazı yazanları bir tanesinin,zaten ne için geldikleri aşikar!

yaw bu arada bana da güzel bir uydu alıcı tavsiyesi verin,sıkıntı basıyor bana AKP li olup da
hesap da hiç oralı olmayan tipler!

ne yani forum da AKP liyim demek yasakmı yaw???
gördüğüm kadarıyla tek bir tane AKP li üye yok!
sonun da ben geçeceğim o saflara 50 sene sonra,Devlet bey
sayesinde:haha1

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

yaw bu arada bana da güzel bir uydu alıcı tavsiyesi verin,sıkıntı basıyor bana AKP li olup da

Daha dur abi, onlar akp li olmadığını ispat etmek için türlü çeşit rezillik sergileyecekler. Az kaldı... Benzin bidonu ile bekliyorum... :haha

(benzin olayı tamamen teşbihtir, mizahtır, sonradan element uydurulmasın lütfen)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Abi her türlü varyasyonun dönüp her türlü oryantasyonun uygulanabildiği çok esnek bir model var elimizde. Bu tam bir mucize kutu abi, MagicBox diyecektik ama isim çok vasat geldi bize ve daha etkili bir isim ve model numarası belirledik. Bu kutuyu bir izleyen bir daha bırakamıyor, Bırakmayı başarabilenler gerçek dünyayı görüyor, yoksa bu kutu tam anlamı ile hayal dünyası abi, tam senlik, uçuruyor adamı :kiskis

ak111fd316bc57d334c.png

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
yaw abi çok ilginç herifler geliyorlar AKP nin yalakalıklarını ve dahi cengaverliğini
yapıyorlar sonra ben AKP li değilim hatta oy bile vermedim diyorlar:deli1
ülen senin yalanlarını yiyeyim

ya da daha ileri gideyim bu herifler aslında alayı SOLCU
mahsus AKP yalakalığı yapıyorlar

zaten her türlü musibet bu solcu lardan çıkıyor,bunların alayını şutlamak lazım forumdan
bırakın kardeşim bizi AKP li olarak bak ne güzel takılıyoruz
hergün Reis bizi de acaip uçuruyor

ben şimdi bu Cuma yine bir sürpriz bekliyorum,bakalım ne çıkacak!
hiç ayağımız yere değmesin,paso uçuyoruz modunda olmalıyız:hihi

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
gerçek solcular, gerçek milliyetçi sağcılar, gerçek dindarlar akp'den haz etmiyor. sebebi akp'nin her şeyi kendisine uyarlaması, mama çıkarması, mamayı kendi ve yandaşlarına yedirmesi, aynı anda kırk yalan uydurma kapasitesi vb. akp ise, muhalefet partilerini ya yanına çekmek ya da şeytanlaştırıp, toplumdan izole etmek amacıyla, şeytanın aklına gelmeyecek işler yapıyor. bu toplum normal şartlarda bu durumu sürdürmezdi. ilk falsosunda ikridar partisini baraj altı bırakırdı. ama iktidara gelir gelmez köşe taşları olan, medya, yargı vb. operasyonları ile ve üzerine karşı çıkan her kesime direk agresif söylem ve cezalandırmalar ile ses çıkaracak kesimler sessizleştirildi. yine de bu hal sürdürülebilir değildir. örneğin ekonomiyi berbat etmiş, bu tip ekonomilerde tek umut olan yabancı yatırımcıyı dahi kaçırmış adamlar ne yapsalar çözüm üretemezler. çünkü kuvvetler ayrılığı olmadan , tek ses ile , sadece bir kişinin iradesi ile doğru iş yapmak imkansız. danışmanlarının bile korkudan bir çok şeyi söylemediklerini, bir çok düşünceyi dile getirmekten kaçındıklarını düşünüyorum şahsen.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
E ne diyecekti, mahmut mu diyecekti? :alala
Protokol kurallarına kitapta yazan şekliyle uymasa da, genelde uydurulana göre yanlışı yoktur bu hitap şeklinin.:hmm

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58

işte bu hususta üzerime yoktur... bütçe ne kadar olacak @can abim

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bildim maalesef :(
J. Cole = Herkes Ölür... rs yakında bizi ölümsüz yapacak bilgileri dolaşıyor kulağın keskindir onuda duydun mu:alala güzel insan

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt