Bilemiyorum abi bana Ahmet Arslan sonrası pek iç açıcı gelmedi
Bilemiyorum abi bana Ahmet Arslan sonrası pek iç açıcı gelmedi
ne üzüldüm ne de sevindim. hepsi aynı partinin elemanları. gelen gidenden farklı olacak sanan kim varsa , 20 yıldır bunlara oy veriyordur zaten.
Çaktırma Ahmet aslan akrabam ?ne üzüldüm ne de sevindim. hepsi aynı partinin elemanları. gelen gidenden farklı olacak sanan kim varsa , 20 yıldır bunlara oy veriyordur zaten.
Seçilmiş muhalefetaynı parti derken muhalefetiyle birlikte çok güzel algı operasyonu yapıyorlar. siyaset oyunun oyuncuları aynı kaptan yiyorlar muhalefette dahil buna hocam .ülkemde siyaset yok muhalefetiyle birlik siyaset oyunları var.bizler kumdan kafamızı çıkarıp dünyada neler oluyor önce ona bakmamız lazım.sonra ülkemizde siyaset yapılıyormu yoksa siyaset oyunlarımı var ozaman farkına varırız.
aynı parti derken muhalefetiyle birlikte çok güzel algı operasyonu yapıyorlar. siyaset oyunun oyuncuları aynı kaptan yiyorlar muhalefette dahil buna hocam .ülkemde siyaset yok muhalefetiyle birlik siyaset oyunları var.bizler kumdan kafamızı çıkarıp dünyada neler oluyor önce ona bakmamız lazım.sonra ülkemizde siyaset yapılıyormu yoksa siyaset oyunlarımı var ozaman farkına varırız.
normalde haklısınız derdim ama güncel olarak bir tek kişini her şeye karar verdiği, karşı duranların bir, hapse atıldığı, iki, toplumdan soyutlanıp ötekileştirildiği, üç, işsiz aç bırakıldığı vb. vb. olaylardan sonra , haklı değilsiniz demek durumundayım. muhalefet ses çıkarmaya korkuyor, çünkü kendileri zamanında hafife alıp, "o kadar da değil, yapmaz öyle şeyler" diyerek, bugünkü tek adam rejiminin gelişine sebep oldular.aynı parti derken muhalefetiyle birlikte çok güzel algı operasyonu yapıyorlar. siyaset oyunun oyuncuları aynı kaptan yiyorlar muhalefette dahil buna hocam .ülkemde siyaset yok muhalefetiyle birlik siyaset oyunları var.bizler kumdan kafamızı çıkarıp dünyada neler oluyor önce ona bakmamız lazım.sonra ülkemizde siyaset yapılıyormu yoksa siyaset oyunlarımı var ozaman farkına varırız.