"Kanal açmak bizim işimiz"
Adamların; "aya dört şeritli yol yapma" vizyonu var kanal ne ki..."Kanal açmak bizim işimiz"
Benim gözümde hepsi boş. Birton bakanlık var ama hiç biri özgür iradeye sahip değil ne denirse onu yapıyorlar yapmayan uçup gidiyor.Bu görevden alınan bakan,bir emekli demiryolcu ve ulaştırma bakanlığı personeli olarak benim gibi çoğu insanların gözünde geçen sene Ankara'daki hızlı tren kazasından sonra söylediği(sinyalizasyon demiryolları için olmazsa olmaz değildir)lafından sonra bitmişti.Bakalım yerine gelen nasıl olacak?Gerçi yardımcısı gelmiş yerine,zihniyet aynıdır.
Benim gözümde hepsi boş. Birton bakanlık var ama hiç biri özgür iradeye sahip değil ne denirse onu yapıyorlar yapmayan uçup gidiyor.
Cevap veriyorumBöyle bişey okudum şimdi bakalim hangi seçenek doğru.
Bende cevap vermek istiyorum tabi dolaylı yoldan. Bundan 4 ay öncesine kadar Tapu ve Kadastronun belediyeler ve bazı kurumlar için oluşturduğu takbis programına nedense kısıtlama getirildi. Takbis nedir kısaca özetlemem gerekirse belirli bir taşınmazın kime ait olduğu ya da daha öncesi kimlere ait olduğu, borç icra müşterek gibi tüm bilgilere harita üzerinden erişilebilen bir sistem.Cevap veriyorum
B şıkkı ?
Mesela ben şimdi Kanal D açtım Can abi"Kanal açmak bizim işimiz"
Gitmesine üzüldüm ? ama sevindim ☺