Ufak Tefek Cinayetler İzleyen Var mı?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cvp: Ufak Tefek Cinayetler İzleyen Var mı?

unreleased' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Ya Burak en başından başladım bu diziye, her şey iyi güzel ama senaryo inanılmaz zayıfladı son haftalarda, Bakışmalar bitmiyor, bitmediği gibi şimdi bir de dizilerde yeni moda (Çukurda olduğu gibi) Eski bölümlerden sahneleri HATIRLAMA ayağına araya kakalayıp süre dolduruyorlar, O da yetmiyor gibi anladığım kadarıyla bu hafta bir ayakkabı markası sonsor oldu sanırım ki bütün bölüm yerlerde yürüyen ayakkabıları izledik.

Ben kendisini yaratıcı zanneden bu reklam anlaşmacıların beynine tüküreyim yahu :dry:

Ülkemizdeki dizi sektörü bu şekilde dönüyor maalesef, bir dizinin her bölümü 2 saat olunca normal karşılıyorum.

Bundan kaçmak isteyenleri de RTÜK sağ olsun yalnız bırakmıyor. :kıskıs:

Yahu o rtük denilen garip oluşumu da bir kaşık suda boğmak gerekir.
kardeşim bu adamlar bu kanalları takip etmiyor mu?
İnsanların HER GECESİ tek bir diziye esir edildiği onların beyinleri tarafından algılanamıyor mu?

Bütün gece DİZİ verseler bunuanlarım.

Saat 20:00 de bir önceki haftanın parçaları ile başlayan dizinin yeni bölümüne 21:00 de geçecekken A AAAAAA bir bakmışsın ki 21:25 e kadar araya reklam kaktırmışlar.

Sonra dizinin yeni bölümü başkladı derken bir bakıyorsunki izlediğin sahneler zaten geçen haftanın final sahneleri ama aşağıda YENİ BÖLÜM yazıyor. haydi 20-25 dakika dizi izlemişken bir bakıyorsun A AAAAAAA reklam girdi hooop 25 dakika bekle ki dizi gelsin, Saat oldu zaten 22:30

Sonra yeni bölümden bol bakışmalı sırf entrikalı sadece ağlayıp zırlamalı ve saçma sponsorlu, yerlerde gezinen ayakakbıları izleyerek arada cımbızla çekebildiğin diziye dair bir anektod kapabilmişsen şanslısın.

Derken Saat olur 23 küsür ve hooooooop final reklamı girer.

25 dakika reklam kakaladıktan sonra final sahnesinden YANİ AYNI SAHNEYİ 10 saniye daha gösterip 15 dakika daha reklam, sonra 15 dakika bitince bu derece arsız, bu derece utanmaz bu derece rezil haysiyetsiz onursuz olan bu yapımcılar AYNI SON SAHNEYİ yine 5 saniye göstererek HAFTANIN FİNALİ yaparlar ve UTANMADAN ''Yeni bölümden ilk sahne az sonra'' diyerek Gecenin 12 sinde 20 dakika daha sana reklam kaktırırlar.

Şimdi sana sorum şu sevgilim kardeşim.

Hangi iki saatlik dizi?

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Ado' Alıntı:
unreleased' Alıntı:
Ülkemizdeki dizi sektörü bu şekilde dönüyor maalesef, bir dizinin her bölümü 2 saat olunca normal karşılıyorum.

Bundan kaçmak isteyenleri de RTÜK sağ olsun yalnız bırakmıyor. :kıskıs:

Yahu o rtük denilen garip oluşumu da bir kaşık suda boğmak gerekir.
kardeşim bu adamlar bu kanalları takip etmiyor mu?
İnsanların HER GECESİ tek bir diziye esir edildiği onların beyinleri tarafından algılanamıyor mu?

Bütün gece DİZİ verseler bunuanlarım.

Saat 20:00 de bir önceki haftanın parçaları ile başlayan dizinin yeni bölümüne 21:00 de geçecekken A AAAAAA bir bakmışsın ki 21:25 e kadar araya reklam kaktırmışlar.

Sonra dizinin yeni bölümü başkladı derken bir bakıyorsunki izlediğin sahneler zaten geçen haftanın final sahneleri ama aşağıda YENİ BÖLÜM yazıyor. haydi 20-25 dakika dizi izlemişken bir bakıyorsun A AAAAAAA reklam girdi hooop 25 dakika bekle ki dizi gelsin, Saat oldu zaten 22:30

Sonra yeni bölümden bol bakışmalı sırf entrikalı sadece ağlayıp zırlamalı ve saçma sponsorlu, yerlerde gezinen ayakakbıları izleyerek arada cımbızla çekebildiğin diziye dair bir anektod kapabilmişsen şanslısın.

Derken Saat olur 23 küsür ve hooooooop final reklamı girer.

25 dakika reklam kakaladıktan sonra final sahnesinden YANİ AYNI SAHNEYİ 10 saniye daha gösterip 15 dakika daha reklam, sonra 15 dakika bitince bu derece arsız, bu derece utanmaz bu derece rezil haysiyetsiz onursuz olan bu yapımcılar AYNI SON SAHNEYİ yine 5 saniye göstererek HAFTANIN FİNALİ yaparlar ve UTANMADAN ''Yeni bölümden ilk sahne az sonra'' diyerek Gecenin 12 sinde 20 dakika daha sana reklam kaktırırlar.

Şimdi sana sorum şu sevgilim kardeşim.

Hangi iki saatlik dizi?

Ben diziyi başından beri puhutv’den izliyorum abi, bu anlattığın olaydan kaçıyorum yani. :kıskıs:

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

clearidas' Alıntı:
Hayir 1 usb 1 hdmi birde adabtor girisi var baska bisey yok

Yalanlamak gibi olmasın da ben var diye biliyordum hocam. :alala:

Mi Box’un farklı versiyonları var, belki model bazlı değişiyor olabilir, emin değilim. :alala:

Öte yandan benim kullanımıma göre bu cihazı mutfakta kullanmak ziyan etmek olacaktır. :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

unreleased' Alıntı:
Ben diziyi başından beri puhutv’den izliyorum abi, bu anlattığın olaydan kaçıyorum yani. :kıskıs:

O zaman sana ''çakal karlos'' dememde sakınca yoktur umarım :jeo:

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,084
clearidas' Alıntı:
evet sadece kulaklık girişi var ses yane audio :)

A/V yazsaydı Audio / Video olurdu.
Sağlık olsun.
Eyy Şaomi, koskoca Soniy Pileysıteyşın üçte bile A/V çıkışı vardı. Senin Soniyden neyin eksik? :sırıtma2:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
çin malı diğer bu tarz ürünlerin çoğunda var. hatta 3 usb filan öyle şeylerde var. xiaomi çok sade tutmuş audio usb hdmı adaptör.

Geri
Üst Alt