Ufak Tefek Cinayetler İzleyen Var mı?

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Cvp: Ufak Tefek Cinayetler İzleyen Var mı?

Şuan izlediğim tek Türk dizisi. :kıskıs: Sor her detayını anlatayım sana. :ado:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

unreleased' Alıntı:

Ya Burak en başından başladım bu diziye, her şey iyi güzel ama senaryo inanılmaz zayıfladı son haftalarda, Bakışmalar bitmiyor, bitmediği gibi şimdi bir de dizilerde yeni moda (Çukurda olduğu gibi) Eski bölümlerden sahneleri HATIRLAMA ayağına araya kakalayıp süre dolduruyorlar, O da yetmiyor gibi anladığım kadarıyla bu hafta bir ayakkabı markası sonsor oldu sanırım ki bütün bölüm yerlerde yürüyen ayakkabıları izledik.

Ben kendisini yaratıcı zanneden bu reklam anlaşmacıların beynine tüküreyim yahu :dry:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ben hic izlemedim bir iki gozume carpmisti. Cukur bide eskiya izliyorum turk dizisi olarak gerisi hep yabanci. Izledigim iki dizise iyice kotulesmeye basladi. Bos sahneler inanilmaz cok hic bise olmadan bolum bitiyor eski sahneleri zaman uzatmak icin onumuze koyuyorlar. Bir sahnede herkes birbirine bakiyor konusma yok birgun yemek hazirlarken izliyordum uzun sure konusma veya ses olmayinca tv kapandi zannettim meger bakismalar varmis :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

clearidas' Alıntı:
Ben hic izlemedim bir iki gozume carpmisti. Cukur bide eskiya izliyorum turk dizisi olarak gerisi hep yabanci. Izledigim iki dizise iyice kotulesmeye basladi. Bos sahneler inanilmaz cok hic bise olmadan bolum bitiyor eski sahneleri zaman uzatmak icin onumuze koyuyorlar. Bir sahnede herkes birbirine bakiyor konusma yok birgun yemek hazirlarken izliyordum uzun sure konusma veya ses olmayinca tv kapandi zannettim meger bakismalar varmis :)

Ya kardeşim ondan sonra FX crime gibi kanalları izleyince de bizimkilere dizi demek içinden gelmiyor insanın.

Yahu adamlar ne güzel 45 dakikalık periyodlarda bölümü bitiriyor, araya 2 dakikalık 1 reklam arası veriyorlar o kadar .

Açtım şu an Tivibu 142 numaralı kanalını ve NCIS New Orleans izliyorum ooooh misss.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Ado' Alıntı:
unreleased' Alıntı:

Ya Burak en başından başladım bu diziye, her şey iyi güzel ama senaryo inanılmaz zayıfladı son haftalarda, Bakışmalar bitmiyor, bitmediği gibi şimdi bir de dizilerde yeni moda (Çukurda olduğu gibi) Eski bölümlerden sahneleri HATIRLAMA ayağına araya kakalayıp süre dolduruyorlar, O da yetmiyor gibi anladığım kadarıyla bu hafta bir ayakkabı markası sonsor oldu sanırım ki bütün bölüm yerlerde yürüyen ayakkabıları izledik.

Ben kendisini yaratıcı zanneden bu reklam anlaşmacıların beynine tüküreyim yahu :dry:

Para herşeydir. :)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Fi haricinde Türk dizisi izlemiyorum şu an. O da bu hafta final yapacak.

Yazar, senarist, yapımcı üçgeninden kaynaklı bir sorundan dolayı dizi erkenden alelacele bitiriliyor.  :)ongdong:
Son yıllarda dizilere bakarsanız hep aynı taktikleri görürsünüz.
Sürekli arkada bir klarnet/ keman sesi, bitmeyen bir müzik.
Amaç insanları televizyon karşısında öylece oyalamak.
Bir aksiyon, bakışma sahnesi haddinden fazla uzun sürüyor.

Gülse Birsel yeni bir dizi yazmış Jet Sosyete diye, 120 dakika oyalama sadece.
Yaptığı hataları saysam yine kanser olurum.
Beş dakika tahammül edemedim diziye.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ado hocam katiliyorum. Butun gun tv box acik netflix youtube arasi gidiyorum tvyi hic acmiyorum. Cukur ile eskiya yi hala izlememin sebebide bir basladim devam edeyim diye ama bir iki bolum boyle devam ederlerse izlemem. Evet gercekten yabanci dizileri izleyip bizim dizilere bakinca hic tatmin etmiyor.

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Ado' Alıntı:
unreleased' Alıntı:

Ülkemizdeki dizi sektörü bu şekilde dönüyor maalesef, bir dizinin her bölümü 2 saat olunca normal karşılıyorum.

Bundan kaçmak isteyenleri de RTÜK sağ olsun yalnız bırakmıyor. :kıskıs:

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

clearidas' Alıntı:
Ado hocam katiliyorum. Butun gun tv box acik netflix youtube arasi gidiyorum tvyi hic acmiyorum. Cukur ile eskiya yi hala izlememin sebebide bir basladim devam edeyim diye ama bir iki bolum boyle devam ederlerse izlemem. Evet gercekten yabanci dizileri izleyip bizim dizilere bakinca hic tatmin etmiyor.

Dostum tv box olarak ne kullanıyorsun?

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

clearidas' Alıntı:
@unreleased hocam xiaomi mi box kullaniyorum. Forumda konusu var.

TeknoSeyir’de inceleme videosunu izlemiştim, güzel cihaz hakikaten.

Ben de mutfağımda kullandığım 10 senelik televizyon için bi’ arayışa girdim. HDMI girişi olmadığından seçeneklerim azaldı haliyle. :kıskıs:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
O biraz sikintili durum :) . Ama cihaz cok iyi gercekten fazlasiyla memnunum diyebilirim.

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

clearidas' Alıntı:
O biraz sikintili durum :) . Ama cihaz cok iyi gercekten fazlasiyla memnunum diyebilirim.

Hocam şimdi sizin çektiğiniz videoyu da izledim. Elinize, emeğinize sağlık. :ok:

Roku express’i buldum, onu araştırıyorum şimdilik. :flag:

Geri
Üst Alt