Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Arkadaşlar var mı bu psikopat diziyi izleyeniniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
unreleased' Alıntı:Şuan izlediğim tek Türk dizisi. :kıskıs: Sor her detayını anlatayım sana. :ado:
clearidas' Alıntı:Ben hic izlemedim bir iki gozume carpmisti. Cukur bide eskiya izliyorum turk dizisi olarak gerisi hep yabanci. Izledigim iki dizise iyice kotulesmeye basladi. Bos sahneler inanilmaz cok hic bise olmadan bolum bitiyor eski sahneleri zaman uzatmak icin onumuze koyuyorlar. Bir sahnede herkes birbirine bakiyor konusma yok birgun yemek hazirlarken izliyordum uzun sure konusma veya ses olmayinca tv kapandi zannettim meger bakismalar varmis
Ado' Alıntı:unreleased' Alıntı:Şuan izlediğim tek Türk dizisi. :kıskıs: Sor her detayını anlatayım sana. :ado:
Ya Burak en başından başladım bu diziye, her şey iyi güzel ama senaryo inanılmaz zayıfladı son haftalarda, Bakışmalar bitmiyor, bitmediği gibi şimdi bir de dizilerde yeni moda (Çukurda olduğu gibi) Eski bölümlerden sahneleri HATIRLAMA ayağına araya kakalayıp süre dolduruyorlar, O da yetmiyor gibi anladığım kadarıyla bu hafta bir ayakkabı markası sonsor oldu sanırım ki bütün bölüm yerlerde yürüyen ayakkabıları izledik.
Ben kendisini yaratıcı zanneden bu reklam anlaşmacıların beynine tüküreyim yahu :
Ado' Alıntı:unreleased' Alıntı:Şuan izlediğim tek Türk dizisi. :kıskıs: Sor her detayını anlatayım sana. :ado:
Ya Burak en başından başladım bu diziye, her şey iyi güzel ama senaryo inanılmaz zayıfladı son haftalarda, Bakışmalar bitmiyor, bitmediği gibi şimdi bir de dizilerde yeni moda (Çukurda olduğu gibi) Eski bölümlerden sahneleri HATIRLAMA ayağına araya kakalayıp süre dolduruyorlar, O da yetmiyor gibi anladığım kadarıyla bu hafta bir ayakkabı markası sonsor oldu sanırım ki bütün bölüm yerlerde yürüyen ayakkabıları izledik.
Ben kendisini yaratıcı zanneden bu reklam anlaşmacıların beynine tüküreyim yahu :
clearidas' Alıntı:Ado hocam katiliyorum. Butun gun tv box acik netflix youtube arasi gidiyorum tvyi hic acmiyorum. Cukur ile eskiya yi hala izlememin sebebide bir basladim devam edeyim diye ama bir iki bolum boyle devam ederlerse izlemem. Evet gercekten yabanci dizileri izleyip bizim dizilere bakinca hic tatmin etmiyor.
clearidas' Alıntı:@unreleased hocam xiaomi mi box kullaniyorum. Forumda konusu var.
clearidas' Alıntı:O biraz sikintili durum . Ama cihaz cok iyi gercekten fazlasiyla memnunum diyebilirim.