Ucuz yollu "domain"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

üstteki mesaja tikla bakalim

bende yonleniyor.

linkten yönlendiriyor hocam da mobil Chrome dan a harfini silince gitmiyor.cash lerden sanırsam.www.tavsiyeforum.com yazınca gitti hocam.sorun yok yani. :ok

Birde süreklilik sıkıntı değilse .tk .cf .ga veya .ml uzantılı alan adını 1 yıl ücretsiz alıp kullanabilirsin

Link aşağıda ?
Dot.tk
Aldım bakalım :) en azından deniyeyim ,teşekkür ederim :ok

Tamam valla sevgili rfve :) çalışıyor serverim ,ama bir yerde hata yaptım sanırım,bu kezde ~ ile başlayan domainlerim gitti :))))

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim,niyetim kendi serverimde testler yapmak,ama ihtiyacım olursa mutlaka yardım isterim :ok

Tam karar veremedim henüz ahmet :)

Bekozap ihs'den alınma sevgili zatrox ,amacım kurduğum serveri domainle test etmek ,çünkü açtığım domainler domain değil :) bilmece gibi oldu ama ...
mesela bende /~benimsitem/ olarak açılıyor, gerçi işimi görüyormu,"evet" :)
Centos7 üzerine CWP kurulu bu arada .

Süper o zaman :) Ben de hep ihs'yi tercih ediyorum bu arada.

Aldım bakalım :) en azından deniyeyim ,teşekkür ederim :ok

çalışıyor bende lazım olunca alıyorum. 1 yıla kadar kullanıyorum. sonra ücret isteyince değiştiriyiorum.
:))

baktım işler iyi gidiyor .com domaini alıyorum.

Mesut,bugün sadece (hastane ve komşunun kına gecesi hariç) aldığım domaini kendi serverime adapte(diyeyim) etmekle uğraştım iyimi,ama sonunda hallettim :) tekrar teşekkür ederim :ok

Ama bazı yazılımları kuramadım,serverde ayar yapmam gerekiyordu,mesela worpres gibi,bende diğerleri tamamen bozulmasın-uçmasın diye şimdilik bıraktım,işte bende bunları denemek için alacaktım xyz uzantılı domaini :) sayende free hallediyorum :ok

Geri
Üst Alt