ücretli İp tv 2 farklı cihazda farklı çalışıyor

Z Çevrimdışı

z_kartal

Yeni Üye
25 Eki 2017
34
Benim akrabamdaki ıp tv yi deneme amaçlı tvimdeki ss ıptv ve otto player 2 uygulamasına listeyi ekledim.

Ben açınca onda gidiyor.O kanal değiştirince bende gidiyor.Onda geliyor.Ama bana 3-4 saniye sonra tekrar geliyor.Ama onda gene gidiyor.
Nasıl oldu sizde
ustat kullandığınız iptv tek kullanıcılıdır. Aynı anda iki cihazda çalışmaz...

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
47
ustat kullandığınız iptv tek kullanıcılıdır. Aynı anda iki cihazda çalışmaz...
Konudaki arkadaş aynı ıp den giriş yaptığı içinmi çalışıyor.

İşyerinde arkadaşlarla konusurken birisi kendisi ile babasının evinde ki tv nin ip tv lerinin tek abonelikle çalıştığını söylemişti.Bende o sebeple yapmıştım.

S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39
Arkadaşlar tüm denemelerimi yaptım
ottplayer da bu vesile ile kullanmış oldum ssiptv den daha hafif çalılıyor kasmıyor çok. Gelelim soruna
2 tv de de oturum açtım aynı playlisti ekledim.
2 cihazda aynı playliste bakıyor. mb130 anakart uhd yazanları sorunsuz açabiliyor. mb120 de ise buffering yazısında takılı kalıyor hiç almıyor diger kanalları sorunsuz açıyor. mb120 de açmıyor anlaşılan.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,426
ottplayer da bu vesile ile kullanmış oldum ssiptv den daha hafif çalılıyor kasmıyor çok. Gelelim soruna
2 cihazda aynı playliste bakıyor. mb130 anakart uhd yazanları sorunsuz açabiliyor. mb120 de ise buffering yazısında takılı kalıyor hiç almıyor diger kanalları sorunsuz açıyor. mb120 de açmıyor anlaşılan.
Mb120 ye 2.36.0 yazılımını yükleyip denedin mi hocam ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,115
65
Ottplayer da ayarları da iyice kurcalasaydın bari, çünkü orada player seçimi var hatırladığım kadarıyla ,gerçi belki oynamışsındır mutlaka ama olsun ben yinede yazayım :)

S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39
üstat qmplayer yükle eğer yayınlar 50 fps ise ottplayer ve ssplayer mb 120 anakarlarda göstermiyor. Eğer yayın 25 fps ise mb120 anakartlarda izlersin...
Üstad dediğin mantıklı vestelin market içeriginde qmplayer varmıdır acaba hiç dikkatimi çekmedi _?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ottplayer da ayarları da iyice kurcalasaydın bari, çünkü orada player seçimi var hatırladığım kadarıyla ,gerçi belki oynamışsındır mutlaka ama olsun ben yinede yazayım :)
Hocam malesef durum değişmedi. vestelin harici market uygulamasında qmplayer diye bir uygulama mevcutmu Z z_kartal ın dedigi gibi deneyim ?

Z Çevrimdışı

z_kartal

Yeni Üye
25 Eki 2017
34
Üstad dediğin mantıklı vestelin market içeriginde qmplayer varmıdır acaba hiç dikkatimi çekmedi _?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam malesef durum değişmedi. vestelin harici market uygulamasında qmplayer diye bir uygulama mevcutmu Z z_kartal ın dedigi gibi deneyim ?
ustat qmplayer2 yi pc ye yükleyeceksiniz.... qmplayer2 ye iptv kanallarını yükle uhd kanallarını aç. Fps ne bak eğer 25 fps ise tvde açılıyor. 50fps ise mb120 anakartlı tv de açılmıyor...

Geri
Üst Alt