Emmi orada kedi yavrusu kaybetse bulamazÇok güzel olmuş,ellerine sağlık
Ben de bizim tvleri ve dolapları vidalamıştım ,hatta tv ler için elimde kalan uydu alıcısının kapağını keserek yapmıştım
Fotolar kötü çıktı ama belli oluyor
Emmim günde elli defa o cihazları söküp takıyordur, o yüzden sabitlememiş olabilirEmmi orada kedi yavrusu kaybetse bulamaz
kablo bağı yada elektrik bandı yardımıyla o kabloları düzenlesen olmaz mi.
Son Linux ÇökerticiEmmim günde elli defa o cihazları söküp takıyordur, o yüzden sabitlememiş olabilir
Orada bir şey yok ki, 1 dell server ,1 koraxtan dönme sungate, 1 kablo modem ,1 adet eternet çoğaltıcı ,1 tv usb uzatıcı,1 tv hdmi 5m kablo . Eskiden adaptörler de oradaydı ,6-7 aydır sungate+kablo modem+eternet çoğaltıcı tek adaptörle çalışıyor her gün ,yoksa orası ohooooEmmi orada kedi yavrusu kaybetse bulamaz
kablo bağı yada elektrik bandı yardımıyla o kabloları düzenlesen olmaz mi.
Sevgili Necati_Simsek ,100% haklısınEmmim günde elli defa o cihazları söküp takıyordur, o yüzden sabitlememiş olabilir
Bu 25cm ,diğeri 40 cmOrada bir şey yok ki, 1 dell server ,1 koraxtan dönme sungate, 1 kablo modem ,1 adet eternet çoğaltıcı ,1 tv usb uzatıcı,1 tv hdmi 5m kablo . Eskiden adaptörler de oradaydı ,6-7 aydır sungate+kablo modem+eternet çoğaltıcı tek adaptörle çalışıyor her gün ,yoksa orası ohoooo
Kablo bağım var ,olmaz mı ,4 ay önce bir arkadaşa gittim ,dönüşte baktım yeni açılmış bir hırdavatçı ,hadi gireyim dedim aha bir baktım kablo bağları kısa olan 10 tl ,uzun olan 15 tl ,2 paket aldım (yarın kaç cm'miş yazarım unutmazsam)
Sevgili Necati_Simsek ,100% haklısın