Benim bütün günüm bu meretleri sçk tak yapmakla geçtiği için, üstteki iki kanal yuvaya sağlam ve sabit oturduktan sonra alt tarafa bakmıyorum bile.
Eskiden elimdeki tüm çeşit askı aparatlarını, test alanımdaki mdf ye sök tak yapardım tv ye uygun şekilde. Günde 5 10 tv ile uğraşınca baktım bu iş çok zaman alıyor, ben de tv ler üzerinde kendi aparatları ile geldiğinde sadece üst iki kancasını takıyorum.
yer çekimi geri kalanı hallediyor ancak sonuçta benimki geçici test modu ve benden başka elleyen kimse olmadığı için güvenlik sorunu olmuyor.
Eğer siz asarsınız ve astığınız yerde kalırsa, alt kulakları yana doğru bükün, tv tam düzlem olsun, üst iki kancadan takıp kullanın bir şey olmaz. Ancak sağa sola çeviririm evde çocuk var vs gibi durumlar var ise her iki kanalın da kullanılmasının yanısıra yanal hareketlerde kanaldan çıkıp düşmesini engelleyecek tedbirler dahil her şeyi düşünmeniz gerekir.
Kendi malınız ve yıllarca kullanacak olmanız fikrinden hareketle kaynakçı önerisine ben de katılıyorum ancak ne derece kullanışlı olur biraz tartışılır?
Kaynak yapılırsa tv nin arkasına, kaynaklı halde monte edip sonra sehpaya oturtacaksınız bu durumda.