Tv unable complete secure transaction hatası

aleyna.ortdmr

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
aleyna.ortdmr
Google'dan film izlemeye ya da dizi açmaya çalıştığımız zaman hep bu hatayı veriyo nasıl düzeltebilirim

o linklerde o üyenin televizyonuna uygun yazılım paylaşılmış zaten sizinkine uymaz siz televizyonunuz açıkken menü ve 4 7 2 5 tuşlayın çıkan ekran resmini ekleyin yeni ve güncel bir yazılım var ise ustalarımız gerekli desteği sağlayacaklardır

o linklerde o üyenin televizyonuna uygun yazılım paylaşılmış zaten sizinkine uymaz siz televizyonunuz açıkken menü ve 4 7 2 5 tuşlayın çıkan ekran resmini ekleyin yeni ve güncel bir yazılım var ise ustalarımız gerekli desteği sağlayacaklardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

(V.0.45.23.22) (MB97) yazılım oluyo diye duymuştum bu sürüme

Youtube videosunu izlemistim hangi Vestel regal falan bunlara da yazılım güncellemesi yapiliyodu ama adamın dediği link açılmıyo nerdeyse çoğu gönderisini beğendim yazılım linki açılmıyo

Son düzenleme:
Tarayıcı sürümü eski, yapılabilecek bir şey yok benim bildiğim.
MB9X zaten donanım olarak çok düşük.
PC veya TV BOX bağlayın derim.

html5 destekli film sitelerini deneyin.flash player kullanan sitelerde hata verebilir.

şeyde deneyin tam adını yazmayayım da film izlenebilen bir site var bendeki tv o adresteki tüm içerikleri bildiğin pc gibi oynatıyor kendi tarayıcısında gugıla ****** yazın zate en üstte çıkıyore

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt