TV Ses Yok

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Menüden ayarlara baktınız mı?
Onun dışında kartta kulaklık çıkışı varsa oraya bir bakın derim, belki arızalıdır.

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
Bende mb97 ye mb110 taktim,baglanti yerlerinde hata yapmaniz mümkün degil, giris yerleri farkli cünki.Sadece kart degistirdiyseniz hapörlerlerin ve baglanti kablolarinin saglam oldugunu kabul edebiliriz.Eger takarken giris yerlerine zarar vermediyseniz bu durumda sorunu yeni taktiginiz kartta aramaniz gerekir ve sorun yazilimsal olmamasi gerekir.Yeni karti önceden nasil test ettiniz?
Aldığım yer test ettiğini ve çalışır durumda olduğunu soyledi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Menüden ayarlara baktınız mı?
Onun dışında kartta kulaklık çıkışı varsa oraya bir bakın derim, belki arızalıdır.
Başka çıkış yok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Aldığım yer test ettiğini ve çalışır durumda olduğunu soyledi
Simdiye kadar 3 karti basarili sekilde baska kartla degistirdim, en az 6 tanesinde de test asamasinda görüntü bozuklugu sebebi nedeniyle basarisiz oldum.Hic birisinde ses acisindan problem yasamadim.Aldiginiz yere sorununuzu anlatip test ettirin bence

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
Simdiye kadar 3 karti basarili sekilde baska kartla degistirdim, en az 6 tanesinde de test asamasinda görüntü bozuklugu sebebi nedeniyle basarisiz oldum.Hic birisinde ses acisindan problem yasamadim.Aldiginiz yere sorununuzu anlatip test ettirin bence
Aldığım yer farklı şehirde daha önce 17mb97 taktım aynı sorunu yaşadım kart arızalıdır dedim aldığım adam yanımda çıkardığı tv ye taktı çalışıyordu

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
Uyumsuzluk var demekki detaylı fotoğraf atmanız mümkünmü acaba?

20200318_103459.jpg
20200318_101450.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
güç kartı sizin taktığınız anakarta uygun değil sanırım .ses çıkışına 12v gitmiyordur . bugün başıma geldi. güçkartı arızalı tv ye (17ıps72) başka bir güçkartı taktım cihaz çalışıyor fakat ses yok dedim anakarttamı arızalı . arızalı olan ıps72 ile taktığım ıps 72 incelediğimde anakarta giden soket kısmında 1 tane jumper eksik . başka bir ıp72 taktım cihazda ses geldi.

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
güç kartı sizin taktığınız anakarta uygun değil sanırım .ses çıkışına 12v gitmiyordur . bugün başıma geldi. güçkartı arızalı tv ye (17ıps72) başka bir güçkartı taktım cihaz çalışıyor fakat ses yok dedim anakarttamı arızalı . arızalı olan ıps72 ile taktığım ıps 72 incelediğimde anakarta giden soket kısmında 1 tane jumper eksik . başka bir ıp72 taktım cihazda ses geldi.
Dediğinizi deneyeceğim sonucu size yazarım

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
resimde kırmızı ve yeşil oklarla işaretledim sağlam kartta yeşille işaretlediğim jumper eksik bu kartı taktığımda tv de ses yoktu. anakarta gitmesi gereken 24volt bu jumper olmadığı için gitmiyor cihazdan ses çıkmıyor.

ips6d3d90be7759d2c3.jpg

K Çevrimdışı

kadir_12

Yeni Üye
9 Eyl 2019
18
36
resimde kırmızı ve yeşil oklarla işaretledim sağlam kartta yeşille işaretlediğim jumper eksik bu kartı taktığımda tv de ses yoktu. anakarta gitmesi gereken 24volt bu jumper olmadığı için gitmiyor cihazdan ses çıkmıyor.

ips6d3d90be7759d2c3.jpg
Power kartı değiştirdim ses geldi ama görüntü yok tv yi yeni açyığımda flaş patlar gibi görüntü geliyor sonra gidiyor

Geri
Üst Alt