bağlantılarında da sorun olabilir diye fikir yürütüyorum.hoparlörler sağlamsa anakarttaki ses çıkışı arızalı olabilir.
Tv nin hoparlöründen ses gelmiyor doğrumudur?
Ses çıkışı sağlamhoparlörler sağlamsa anakarttaki ses çıkışı arızalı olabilir.
Tv nin hoparlöründe problem olabilir daha önceden çalışıyormuydu? tv yi söküp tekrar kontrol edin derim.Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ses çıkışı sağlam
Hoparlörlerde çalışıyorTv nin hoparlöründe problem olabilir daha önceden çalışıyormuydu? tv yi söküp tekrar kontrol edin derim.
Hoparlör sağlam kart çıkışı sağlam acaba kablomu? söküp bakmadan bişey demek imkansız kartı neden değiştirdiniz?Hoparlörlerde çalışıyor
Eski kartım youtube yi açmıyordu eski kary17mb96 bende yeni kart taktım yeni kart 17mb110 ikiside vestelHoparlör sağlam kart çıkışı sağlam acaba kablomu? söküp bakmadan bişey demek imkansız kartı neden değiştirdiniz?
96 tıya kadar youtube netflix yok bunu adem hocayla görüşmeniz lazım.Eski kartım youtube yi açmıyordu eski kary17mb96 bende yeni kart taktım yeni kart 17mb110 ikiside vestel
herşey Düzgün çalışıyor youtube ve netflix te bi sorun yok tek sorun ses kulaklıkta var ama tv hoparlöründe yok bir anlam veremedim96 tıya kadar youtube netflix yok bunu adem hocayla görüşmeniz lazım.
Uyumsuzluk var demekki detaylı fotoğraf atmanız mümkünmü acaba?herşey Düzgün çalışıyor youtube ve netflix te bi sorun yok tek sorun ses kulaklıkta var ama tv hoparlöründe yok bir anlam veremedim
Yarın atarım her iki kartın resminiUyumsuzluk var demekki detaylı fotoğraf atmanız mümkünmü acaba?