N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 54
Ado üstadım...çocuğun odasında bulunan 32 inç seg marka tv panel kırıldı..(top atmış) yalnız dışardan bakınca hiç bir şey yok..ama açında hani araba ön camları çatlar ya öyle...servisi falan aramadım çünkü değer mi değmez mi bi sorayım dedim...tamir edilebilir mi? değermi ne dersiniz?...

vaktiyle bir arkadaşımda lg 3d smart tvde aynı durumu yaşadı yanlış hatırlamıyorsam 1700 lira gibi bir rakam çıkarmışlardı, tvyi aldığı fiyatla 200 lira fark vardı arada, haliyle gidip yenisini almıştı. çocuk olan her evde yaşanma ihtimali olan bir kaza çok geçmiş olsun belki çözümü maliyeti kısmen daha ucuzdur araştırın yinede çöpe atmadan önce. bu arada çok anlamam bu panel işlerinden ama Ankara'daysanız itfaiye meydanına bir bakın derim atıl vaziyette çok değerli eşyalar olabiliyor belki başka sorunu vardır bozuk diye hiç paraya satarlar değerlendirmek lazım

elimde başka bi 55ju6470 vardı besleme birebir aynı anakartta yuvaya oturuyo gel gelelim 6470 de tcon kart var hadi onu bu tconu atlayıp 7000in anakartını iki adet LVDS lerle panele direk takabiliyosun fakat
görüntü gelmiyor haliyle anakartın lvds sıralamasını bilmediğimizden 7000in anakart çıkışları ile 6470 in tconun çıkışlarını bilemediğimizden tutmuyo şemasına ulaşsak bi ihtimalle tutturabilir 6470i biüst seriye çevirirdik kısacası anakartları değerlendirsek sevincem. sevgi saygı selamlarımla...
Azizim panel neredeyse altın değerinde, hiç kimse sağlam paneli atıl duruma çıkartmaz diye düşünüyorum![]()
dedim bozuk mal sağlamı kaç para bunun falan sıkı bir pazarlıkla ben ikisini 35 liraya aldım . adam arızalı dedi bende sağlam parçasını bulur kullanırız kafasındayım .gittim spotçudan katı meyve sıkacağını aldım bunlarıda bagaja attım 2 hafta dolaştılar arabada . sonra aklıma geldi peder beylere gittik biradere dedim ki git bagajdan malzemeleri getir . hiç ümidim yok ama neyse . getirdi önce slim olanı taktık enerji var ama aynı kırmızı göz sıkıntısı mevcut . fat kasayı taktık bundada enerji var ama cihaz normal görünüyor lan yoksa diyorum içimden tak diye açıldı cihaz . bekliyorum kapanacak birşey olacak yok , birde hafızada pes 2013 vs... oyunlar var başladık oynamaya cihaz banamısın demiyor . sene 2018 birader üniv. 3'e geçti hala kullanıyor cihazı . öbür ikisinide o zaman tanesi 250 liradan tamir yapan yere sattık sıcağı sıcağına çok karlı bir alışveriş oldu .

İnşallah

Böyle bir site var paylaşmakla hata etmem inşallah
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
En azından o kadar para verip sonra ufak bir eşya çarpması ile çöp olabilecek televizyonlarımızı az da olsa korumuş oluruz diye düşünüyorum. Ben iki tane almıştım. Biraz yansıma yapıyor ama kırılması çizilmesinden iyidir. İki çocukla evde sıkıntı yok![]()