N
naftalin34
Aktif Üye
- 7 Şub 2018
- 213
- 53
Ado üstadım...çocuğun odasında bulunan 32 inç seg marka tv panel kırıldı..(top atmış) yalnız dışardan bakınca hiç bir şey yok..ama açında hani araba ön camları çatlar ya öyle...servisi falan aramadım çünkü değer mi değmez mi bi sorayım dedim...tamir edilebilir mi? değermi ne dersiniz?...
vaktiyle bir arkadaşımda lg 3d smart tvde aynı durumu yaşadı yanlış hatırlamıyorsam 1700 lira gibi bir rakam çıkarmışlardı, tvyi aldığı fiyatla 200 lira fark vardı arada, haliyle gidip yenisini almıştı. çocuk olan her evde yaşanma ihtimali olan bir kaza çok geçmiş olsun belki çözümü maliyeti kısmen daha ucuzdur araştırın yinede çöpe atmadan önce. bu arada çok anlamam bu panel işlerinden ama Ankara'daysanız itfaiye meydanına bir bakın derim atıl vaziyette çok değerli eşyalar olabiliyor belki başka sorunu vardır bozuk diye hiç paraya satarlar değerlendirmek lazım
Azizim panel neredeyse altın değerinde, hiç kimse sağlam paneli atıl duruma çıkartmaz diye düşünüyorum
İnşallah
Böyle bir site var paylaşmakla hata etmem inşallah
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
En azından o kadar para verip sonra ufak bir eşya çarpması ile çöp olabilecek televizyonlarımızı az da olsa korumuş oluruz diye düşünüyorum. Ben iki tane almıştım. Biraz yansıma yapıyor ama kırılması çizilmesinden iyidir. İki çocukla evde sıkıntı yok