TV önerisi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Panel farkı varmıs galiba benim attığım lg panel kullanıyomus. A 101 de satılan tv nin panel hakkında bilginiz varmı çok soru sordum ama kusura bakmayın. Benim için önemli olan görüntüsü olduğu için ben biraz görüntü kalitesine önem veriyorum.
Ben LG panel sevmiyorum sevene saygı duyarım ama benim ilk panelim IPS 65" LG idi, banding ve bulutlanma had safhadaydı değişime gitti gelen Auo Va paneldi hala kullanıyoruz çok mutlu etti bizi, buluruz o tvnin paneli ama Regal i de göz ardı etmeyin derim ben, sevgili F fikoloji ustam panel modeli konusunda bize yardımcı olacaktır

F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
28
Ben LG panel sevmiyorum sevene saygı duyarım ama benim ilk panelim IPS 65" LG idi, banding ve bulutlanma had safhadaydı değişime gitti gelen Auo Va paneldi hala kullanıyoruz çok mutlu etti bizi, buluruz o tvnin paneli ama Regal i de göz ardı etmeyin derim ben, sevgili F fikoloji ustam panel modeli konusunda bize yardımcı olacaktır
Hocam yardımın için çok sağol az çok bi fikir oluştu kafamda. Regal benim ev için boyut olarak çok büyük kaçar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,218
65
F Filinta ,konuyu yanşıl yerde açmışsın ve 2 sayfa olmuş ,o kadar ağırlaşmış ki 2 sayfa konu ,nasıl taşıyacağımı kara kara düşünüyorum ,çünkü burası :
  • Forumlar
  • Genel
  • Duyurular
  • Forum Hakkında Bilgilendirme .
Tv tavsiye isminde özel bir konu başlığı var linki hemen aşağıdaydı ,lütfen dikkat edelim :ok

Taşındı :)

F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
28
F Filinta ,konuyu yanşıl yerde açmışsın ve 2 sayfa olmuş ,o kadar ağırlaşmış ki 2 sayfa konu ,nasıl taşıyacağımı kara kara düşünüyorum ,çünkü burası :
  • Forumlar
  • Genel
  • Duyurular
  • Forum Hakkında Bilgilendirme .
Tv tavsiye isminde özel bir konu başlığı var linki hemen aşağıdaydı ,lütfen dikkat edelim :ok

Taşındı :)
Onu bende farkettim kusura bakmayın bende kaldırcaktım konuyu ama nerden kaldırcağımı bulamadım.

M Çevrimdışı

MicroVille 

Yeni Üye
9 May 2020
7
27
Bu TVnin panel özellikleri ile alakalı pek bir bilgi bulamadım nette, bilginiz var mı acaba ?
Birde forum içerisinde daha önce Regalle alakalı UA olanlar U'lara göre daha soluk panellere sahip denmişti, Vesteldeki U ile UD arasındaki fark gibi tahmin ediyorum, yanlış mıyım ?
Aydınlatırsanız sevinirim.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Bu TVnin panel özellikleri ile alakalı pek bir bilgi bulamadım nette, bilginiz var mı acaba ?
Birde forum içerisinde daha önce Regalle alakalı UA olanlar U'lara göre daha soluk panellere sahip denmişti, Vesteldeki U ile UD arasındaki fark gibi tahmin ediyorum, yanlış mıyım ?
F fikoloji hocam yardımcı olur musun panel konusunda

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,880
F fikoloji hocam yardımcı olur musun panel konusunda

Seri no ile tam cevap verilir.

Geri
Üst Alt