TV önerisi

F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
27
Kullanıcı profili olarak görüntü kalitesini önemsiyorum. Mümkünse Ips panel olması önemli smart özellik beklentim arasında değil mi box ile kullanmayı düşünüyorum. Tv 2-3 metre mesafeden seyredilecek oyun oyamıycam. Awox, yumatu gibi markalar alsam pişman olurmuyum. Marka takıntım yok.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Kardeş aman gözünü seveyim yumatu falan uzak durun böyle şeylerden sana şu an en ideal model a101 de satılan Toshiba 43" olur

forza_ksk Çevrimdışı

forza_ksk

Aktif Üye
18 Şub 2018
102
Bence de o markalardan uzak dur, bütçen gayet iyi. Kaliteli markalara yeter, oda metrekaresi ufak diye mi 102 ekran istiyorsun? Bi' tık daha büyük ekrana yeter çünkü 2500 tl. Üstteki öneri gayet güzel, aynısını a101'den geçen sene aldım memnunum. Smart box ile kullanacaksan tv'de android veya smart özelliğine hiç gerek yok. 4k olması yeterli.

F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
27
Evet oda küçük olduğu için 102 ekran düşünüyorum. Bu öneirlen tv nin görüntü kalitesi tatmin edici diyosunuz yani. Birde paneli ile alakalı bir bilginiz varmı?

forza_ksk Çevrimdışı

forza_ksk

Aktif Üye
18 Şub 2018
102
Evet oda küçük olduğu için 102 ekran düşünüyorum. Bu öneirlen tv nin görüntü kalitesi tatmin edici diyosunuz yani. Birde paneli ile alakalı bir bilginiz varmı?
Aynısı var bende memnunum görüntüden, full hd bu, 4k istiyorsan bu fiyata bulabilirsin hepsiburada'da filan.

F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
27
4k tavsiye edeceğiniz tv varmıdır? Pek bi bilgim yok tv hakkında bodozlama alıp geçmek istemiyorum.

F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
27
Hocam sizin önerdiğiniz ile bu model arasındaki fark nedir bu fiyat olarak biraz daha pahalı.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Filinta

Yeni Üye
16 May 2020
12
27
Benim paylaştığım daha iyi duruyor özellikle smr olarak A101 satışı 1200 hz, sizin gönderdiğiniz 700
Panel farkı varmıs galiba benim attığım lg panel kullanıyomus. A 101 de satılan tv nin panel hakkında bilginiz varmı çok soru sordum ama kusura bakmayın. Benim için önemli olan görüntüsü olduğu için ben biraz görüntü kalitesine önem veriyorum.

Geri
Üst Alt