konu dagilmis gitmis göbekli erkek kasli erkek muhabetine ne ara geldik
kendi deneyimlerimden yola cikarak, genc olanlar fit vucutlu ama asiri kasli olmayani ve kilsiz vucutlu erkegi tercih ediyorlar
orta yas ve üzeri hafif göbek ve killi vucudu tercih ediyor cünkü onlarin beyninde koruyucu güclü erkek imaji genelde bu yönde
kasli erkek anca kadinlar icin eglence amacli tercih sebebi. kas varsa performansi iyidir mantigi
tabi bu söylediklerim alamanya sartlarinda edinilen deneyimlerden ve izlenimlerden yola cikarak söylenmis sözler
konu dahda dagilmadan tv temizleme olayina gelirsek eger
bu gün bu konunun hatirlatici etkisiyle tv yi bir temizliyim dedim tv temizleyicinin yaninda verilen bezle kuru olarak ekrana sürdüm bezde hic toz olmadi temizleyici siviyi bezin diger tarafina püskürttüm ve onunla sildim yine bezde en ufak bir toz kir izi olmadi en son sanirim 4-5 ay önce tv yi temizlemistim belki daha fazla
bezi makinaya atarim kiyafetlerle yikanir zaten diye tv nin üzerindeki ve arkasindaki yeri sildim bez toz icinde kaldi hatta toz dedigim daha cok polen tozlarina benziyordu sari sari
isin sonunda aklima gelen ihtimal tv nin ekran malzemesi ekranin temiz kalmasini etkiliyor sanirim
bu tvlerin arkasini tirtikli vs yapmalarinida halen anlamiyorum toz tutsun temizligi ugrastirsin diyemi yapiyorlar amaclari ne bunlarin sogutma amacli desem alakasi yok görsel desem tv nin arkasini kim görüyor bunlari mühendis diye ise alani