Tv ekran temizleme

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,102
65
Ben internet alışverişine bir türlü ısınamadım,yaştan dolayı sanırım,eski kafalıyım ya :haha1
Geçenlerde bir şey arattırdım googlda bizim oğlana,fiyatını öğrenmek için,ama oğlum illa "baba vereyim siparişi 2 gün sonra elinde olur" dedi,ısrarla.İstemedim,"ben gider alırım,fiyatı lazımdı" dedim,bizimki halen konuşunca,"oğlum,90 dakika nasılsa tek bilet,gidip geleceğim,belkide daha ucuza alarım,bilet parası dahil" dedim,nitekim çok daha ucuza aldım,o değil de en azında "görerek" aldım,tabii belki benim imkanım vardı ama sanırım yinede almazdım internetten birşey :ok
Sevgili nctemiz,etiketinde okumuşsun zaten"plazmada kullanmayın "diyor,biz evdeki tvleri , ıslak mendili "suyunu sıkarak" kullanıyoruz,2014 ten beri,halen öyle temizliyoruz,özellikle köydeki tv çok toz oluyor ,asfalt yok ,yazın kapıyı açık bırakıyoruz,toz oluyor , biz de habire siliyoruz ,dediğim yöntem ile.
Belediyeye "asfalt dökün yoksa oy vermeyeceğim" dedim,yine dökmediler :haha1 <--- Tabii bu da işin şakasıydı :)

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Ben internet alışverişine bir türlü ısınamadım,yaştan dolayı sanırım,eski kafalıyım ya :haha1
Geçenlerde bir şey arattırdım googlda bizim oğlana,fiyatını öğrenmek için,ama oğlum illa "baba vereyim siparişi 2 gün sonra elinde olur" dedi,ısrarla.İstemedim,"ben gider alırım,fiyatı lazımdı" dedim,bizimki halen konuşunca,"oğlum,90 dakika nasılsa tek bilet,gidip geleceğim,belkide daha ucuza alarım,bilet parası dahil" dedim,nitekim çok daha ucuza aldım,o değil de en azında "görerek" aldım,tabii belki benim imkanım vardı ama sanırım yinede almazdım internetten birşey :ok
Sevgili nctemiz,etiketinde okumuşsun zaten"plazmada kullanmayın "diyor,biz evdeki tvleri , ıslak mendili "suyunu sıkarak" kullanıyoruz,2014 ten beri,halen öyle temizliyoruz,özellikle köydeki tv çok toz oluyor ,asfalt yok ,yazın kapıyı açık bırakıyoruz,toz oluyor , biz de habire siliyoruz ,dediğim yöntem ile.
Belediyeye "asfalt dökün yoksa oy vermeyeceğim" dedim,yine dökmediler :haha1 <--- Tabii bu da işin şakasıydı :)
Abi valla babam gibisin vallaha. Sadece otobüs biletini alıyoruz internetten. Bide bu ay faturaları ödemeyi unutmuş onları ödedik. Başka kullanmıyo internette ???

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
47

Abi çalıştığım yer itibariyle birçok genç var hep internetten alışveriş yapıyorlar.Bazen bu gibi ürünleri bende alıyorum.İşin aslı biraz uzun aldığım yerlede sorun yaşadım.Ürünü alalı biraz oldu.Ama kullanmadım.Bu tvnin kart değişimi için gelince servis ona gösterdim.Kullanma dedi.Ama daha önceden de aldığım yere sormuştum.Kullanabilirsiniz demişti.Güvenemedim.Evde 3 yaşında bir haylaz var.Arada gelip ekrana parmak izini bırakıyor.O sebeple bu tür ürünü almak istedim.

Dedimya karışık
adam köpük olarak değilde sprey tarzı ürün var elimde dedi.o ürünü alacağım artık.

Ah abi bu belediyeler hep böyle :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bu ürün nasıl sanırım bu ürün olur

Geri
Üst Alt