Tv ekran temizleme

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yerdemi açtım bilemedim.yanlışsa özür.

Televizyonumun ekranını temizlemek için adem abinin videosunu izlemiştim.Orada En uygun köpükle temizlik olduğunu görünce ekteki ürünü aldım.İlanda Ekran temizleme köpüğü yazan ürünü aldım.İlandaki ürünün görselinide ekledim.

Ama bana gelen ürün farklıydı.Renk tuttu.Ama ürünün etiketindeki görseller farkı olunca işgillendim.Kendisi önce ürünün aynı olduğunu iddia etti.Etiket farklılığı dedi.Neyse çenem düştü :)

Ürünün arkasında yazan uyarılarda plazma ekranlarda kullanmayınız yazıyor.
Ben genede bilenlere sormak istedim.Bu ürünü kullanayımmı.
Servis kullanmamamı söyledi.Ama çok bilinçli olmadıkları için güvenemedim.Sizlede sormak istedim.

Screenshot_2019-04-09-09-48-49-964.jpg
ilandaki.jpg
IMG_20190408_203335.jpg
IMG_20190408_203516-1.jpg
IMG_20190408_203516.jpg
IMG_20190408_203545.jpg

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Sakın kullanmayın derim. Kuvvetli bir temizleyici gibi görünüyor. Ekran temizliği için olabildiğince hafif olması şart.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Bende güvenemiyorum.Tesekkurler
kardeşim internetten alabilirsin set şeklinde geliyor sıvı sprey bez + fırçası ile ha bide evde küçük yaramazlık yapan çocuk varsa ekran koruyucu almanı tavsiye ederim ekran koruyucu varken tv nin ekranı çizilmeye darbeye ve en önemlisi pislikten uzak kalıyor :mutlu:mutlu

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
kardeşim internetten alabilirsin set şeklinde geliyor sıvı sprey bez + fırçası ile ha bide evde küçük yaramazlık yapan çocuk varsa ekran koruyucu almanı tavsiye ederim ekran koruyucu varken tv nin ekranı çizilmeye darbeye ve en önemlisi pislikten uzak kalıyor :mutlu:mutlu
Aldım zaten ama uygunmusun acaba tereddüt ettim

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
köpükmü peki aldığın yoksa sıvı bişeymi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kimyasal içeriğini okuyun bakın lütfen katyonik aktif madde var mı yok mu?

Tabi üzerine bakarsanız lavabo fayans masa sandalye her şeyi sildiğiniz bir yüzey temizleyici gibi görünüyor. Bu durumda anyonik aktif madde vardır diye düşünüyor ve ''Kullanmayınız'' diyorum :ok

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Kimyasal içeriğini okuyun bakın lütfen katyonik aktif madde var mı yok mu?

Tabi üzerine bakarsanız lavabo fayans masa sandalye her şeyi sildiğiniz bir yüzey temizleyici gibi görünüyor. Bu durumda anyonik aktif madde vardır diye düşünüyor ve ''Kullanmayınız'' diyorum :ok
Anyonik aktif madde yazmiyor ama temizliğin zor olduğu yüzeyler için diyor.Sanirim benim aradığım ürün değil değiştirmek için iletişime geçmek lazım o zaman iyi ki kullanmamıştım ürünü ilginize teşekkürler ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Anyonik aktif madde yazmiyor ama temizliğin zor olduğu yüzeyler için diyor.Sanirim benim aradığım ürün değil değiştirmek için iletişime geçmek lazım o zaman iyi ki kullanmamıştım ürünü ilginize teşekkürler ?
Rica ederiz, ciddi anlamda VESPLUS ürünlerini beğenirim ben bu konuda, araştırabiirsiniz :ok

Geri
Üst Alt