Hımm,panel 3D zaten,bendeki olmaz
Kendi kullandığım MB96 da 3D ile bir çok özelliği açtım açtım tv nin yazılımı çöktü 3D mi çökertti diğerleri mi tek tek denemedim. Tekrar eski haline getirdim. Fakat dashboard menü aktif edilince kumanda üzerinden OK tuşuna basılınca animasyonlu bir menü aktif oluyor yön tuşlarıyla geçiş yapılıyor görsel olarak gayet iyi önceden OK tuşuna basıldığında kanal listesini çağırmış oluyorduk kanal liste görevini kumanda üzerindeki TV tuşu yapıyor.Neden sordum biliyormusun,eğer oluyarsa ,mb96 tvde 3D açacaktım ,çünkü elimde samsung pilli gözlüğü var(dı bulmam lazım nereye kaldırdım)
3D çökertmez ,farklı seçenekler çökertmiştir ,3D ve çifte ekran sıkıntı yaşatmıyor (bugün denedim çünkü )Kendi kullandığım MB96 da 3D ile bir çok özelliği açtım açtım tv nin yazılımı çöktü 3D mi çökertti diğerleri mi tek tek denemedim. Tekrar eski haline getirdim. Fakat dashboard menü aktif edilince kumanda üzerinden OK tuşuna basılınca animasyonlu bir menü aktif oluyor yön tuşlarıyla geçiş yapılıyor görsel olarak gayet iyi önceden OK tuşuna basıldığında kanal listesini çağırmış oluyorduk kanal liste görevini kumanda üzerindeki TV tuşu yapıyor.
bugün baktigim mb95 sw profilde dashboard secenegi vardi ama kapali..dashboard olacak mı
MB96 dahil oluyordu hatırladığım kadarıyla ,açılması lazım tabii ,ama mb97den sonrasını bilmiyorum ,hiç denemedim doğrusubugün baktigim mb95 sw profilde dashboard secenegi vardi ama kapali..
mb110 mb230 mb211s mb120 mb130 yok baktim simdi mb97 de de yokmb97den sonrasını bilmiyorum
Hımm biz şanslıyız yine Teşekkür ederim bu arada ,eline sağlık sevgili hosbuldukmb110 mb230 mb211s mb120 mb130 yok baktim simdi mb97 de de yok
selamlar hosbulduk teraspy hocalarımbugün baktigim mb95 sw profilde dashboard secenegi vardi ama kapali..
Teşekkür ederimSizde olmaz o maalesef,MB90 -MB96 arası kartlarda olur ,profille açılır
EK:
Belki MB82 kartlarda da olabilir,bunu hosbulduk denerse yazabilir belki
https://tavsiyeforumu.com/konu/bu-da-bizim-tv-47pf9090.3152/#post-62348Teşekkür ederim
peki merakımdan soruyorum bu menü ile ilgili görsel paylaşma imkanınız olur mu
3D çökertmez ,farklı seçenekler çökertmiştir ,3D ve çifte ekran sıkıntı yaşatmıyor (bugün denedim çünkü )
By_Trol ,diğer kartlı tvlere bak bari dashboard olacak mı ,merak ediyorum doğrusu