TV BLUETOOTH SORUNU

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
vestel-smart-tv-yazilim-guncelleme.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Neden sordum biliyormusun,eğer oluyarsa ,mb96 tvde 3D açacaktım ,çünkü elimde samsung pilli gözlüğü var(dı bulmam lazım nereye kaldırdım) :kiskis
Kendi kullandığım MB96 da 3D ile bir çok özelliği açtım açtım tv nin yazılımı çöktü 3D mi çökertti diğerleri mi tek tek denemedim. Tekrar eski haline getirdim. Fakat dashboard menü aktif edilince kumanda üzerinden OK tuşuna basılınca animasyonlu bir menü aktif oluyor yön tuşlarıyla geçiş yapılıyor görsel olarak gayet iyi önceden OK tuşuna basıldığında kanal listesini çağırmış oluyorduk kanal liste görevini kumanda üzerindeki TV tuşu yapıyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kendi kullandığım MB96 da 3D ile bir çok özelliği açtım açtım tv nin yazılımı çöktü 3D mi çökertti diğerleri mi tek tek denemedim. Tekrar eski haline getirdim. Fakat dashboard menü aktif edilince kumanda üzerinden OK tuşuna basılınca animasyonlu bir menü aktif oluyor yön tuşlarıyla geçiş yapılıyor görsel olarak gayet iyi önceden OK tuşuna basıldığında kanal listesini çağırmış oluyorduk kanal liste görevini kumanda üzerindeki TV tuşu yapıyor.
3D çökertmez ,farklı seçenekler çökertmiştir ,3D ve çifte ekran sıkıntı yaşatmıyor (bugün denedim çünkü :) )
By_Trol ,diğer kartlı tvlere bak bari dashboard olacak mı ,merak ediyorum doğrusu :ok

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt