Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bu konu başlığı altında, Teknoloji mağazalarında görevi sizlere ürün tanıtmak (satmak) olan Promotör kardeşlerimizin (Neticede emekçi bu adamlar, şahısları ile bir derdimiz yok, onlara dayatılan kurallar ile sorunumuz var bizim) sizleri kasıtlı yönlendirmeleri için önceden kurdukları tuzaklara düşmemeniz ile ilgili paylaşımlarda bulunacağım/bulunacağız.
Bilinen satış pazarlama taktikleri bu konu başlığı altında biriktikçe (Sizlerden gelen bilgiler ile ortak çalışma yapacağız) ilk mesajı sürekli revize edip madde madde ve duruma göre maddeler arası önem sırasına göre düzenleme yapacağım.
Youtube da bir soru cevaplarken, takipçime görsel paylaşmak istedim ve aklıma geldi, görsel yerine direkt olarak konuyu paylaşayım daha iyi. Hemen bu konuyu açtım.
İlk olarak şu foto ile başlayabiliriz mesela
VESTEL Promotörü o gün izinli ve Vestel tv lere dikkatinizi çekerim.
PHILIPS Promotörü ise işinin başında
Bilinen satış pazarlama taktikleri bu konu başlığı altında biriktikçe (Sizlerden gelen bilgiler ile ortak çalışma yapacağız) ilk mesajı sürekli revize edip madde madde ve duruma göre maddeler arası önem sırasına göre düzenleme yapacağım.
Youtube da bir soru cevaplarken, takipçime görsel paylaşmak istedim ve aklıma geldi, görsel yerine direkt olarak konuyu paylaşayım daha iyi. Hemen bu konuyu açtım.
İlk olarak şu foto ile başlayabiliriz mesela
VESTEL Promotörü o gün izinli ve Vestel tv lere dikkatinizi çekerim.
PHILIPS Promotörü ise işinin başında