Han sarhoş hancı sarhoş yolcu zaten sarhoşMalesef neyi ne için sattıklarını dahi bilmiyorlar
Han sarhoş hancı sarhoş yolcu zaten sarhoşMalesef neyi ne için sattıklarını dahi bilmiyorlar
Dostum bunun için sadece internet mi gerekli.? Uydu çanak vs. Falan nasıl oluyor bu iş. Ben baktım birazda anlamadım. Uydu yayım problemlide kanalların hepsi çekmiyor.Alternatif yollara bakıyorumda.Resmi Kablo Tv youtube kanalı Turksat alt yapısı olmayan adreslerdede kullanabilirsiniz diye cevap vermiş. Sanırım Müşteri Hizmetleri ve bağlantıyı yapmak için gelen ekip bu işten bi haber. Üyelik başvurusu yapanlara Analog Kablotv üyeliği başvurusu açıyorlar, alt yapı olmadığındanda daha eve gelmeden iptal veriyorlar.
Evet sadece evde internet olması yeterli, uydu çanak falan gerekmiyor.Dostum bunun için sadece internet mi gerekli.? Uydu çanak vs. Falan nasıl oluyor bu iş. Ben baktım birazda anlamadım. Uydu yayım problemlide kanalların hepsi çekmiyor.Alternatif yollara bakıyorumda.
Ulusal kanalları izlemek için kullanıcam, normal uydu yayınından kalitelimidir görüntüsü. 4K 120 Hz bir TVim var.Evet sadece evde internet olması yeterli, uydu çanak falan gerekmiyor.
Ben üye olmadığımdan birşey diyemicem o konuda.Ulusal kanalları izlemek için kullanıcam, normal uydu yayınından kalitelimidir görüntüsü. 4K 120 Hz bir TVim var.
kablotvweb ile aynı olursa çok iyidir... 4 K kanal yok ama HD yayınlar çok iyidi...Ulusal kanalları izlemek için kullanıcam, normal uydu yayınından kalitelimidir görüntüsü. 4K 120 Hz bir TVim var.
Nereden üye olunuyor bulamadım.
Heryere üyeyim buna olunacak yeri bulamadım.