Merhabalar klasik çanak anten uydu yayınından kalitelimidir ulusal kanallar .?Ön inceleme benden gelsin. The_SreT Müsait olursa Detaylı inceleme yakında gelir.
4K TV de deneyemedim. HD Tv de görüntü iyi. HDR-HDR+-Dolby Vision ayarları görünüyor ama 4K ya takınca ne olur bilemem.
Önceden Web TV uygulaması çok ağırdı, üzerindeki yeni TV uygulaması gayet hızlı. 24 Saat geri gidebiliyor. Bayideki arkadaş APK Kurulduğunu söyledi, ben deneyemedim. Sadece Play Store dan Aida64 yükledim.
İnternet ten aldığınız yayın(IP TV ulusal yayınlar), uydu yayını kadar kaliteli olmaz.Merhabalar klasik çanak anten uydu yayınından kalitelimidir ulusal kanallar .?
Ben sizi normal kablotv den izliyorsunuz sandım ondan sordum pardonİnternet ten aldığınız yayın(IP TV ulusal yayınlar), uydu yayını kadar kaliteli olmaz.
Umarım sözünden dönmez.Kampanya detaylarına şunu yazmışlar
- Müşterilere, kampanya taahhüdü süresince aboneliğin iptal edilmesi durumunda cayma bedeli çıkarılmayacaktır.
Kablonet kullanmayan veya alt yapısı bulunmayan kitleyi hedef alıyorlar. Cihaz kiralamadanda, kendi cihazlarımızla üye olunabilir bu paketlere. Play Store'dan Turksat Tv Her Yerde adlı uygulamayı indirmek gerekiyor sadece.Umarım sözünden dönmez.
Türksat nereden şaştı da IPTV işine girdi şaşırdım.
Neyse ki kutunun donanımı güzel ama umarım kutuyu yavaşlatacak bir yazılımı olmaz.
Coax girişli olan Neta marka cihazların performansı malûm.
Muhtemelen not etmedi.ya deli olmak içten değil eleman telefon açtı kuruluma geliyoruz diye ne getiriyorsunuz dedim neta ya belki bin kere söyledim kıza bak emin misin cihaz kf-1500 mü dedim yok ya nasıl batmıyor bu şirketler hayret vallahi
Malesef neyi ne için sattıklarını dahi bilmiyorlarAbonelik için aradığımda Türktelekom vdsl ve fiber altyapısı olduğunu türksat altyapısı olmadığı için box veremeyeceklerini söylediler
Bunu Resmi Müşteri hizmetleri mi söylüyor. Bir kişiye daha aynısını söylemişler, benim abonelik yaptırdığım Bayi numarasını verdim, sorgusuz sualsiz abonelik başlatmışlar.Abonelik için aradığımda Türktelekom vdsl ve fiber altyapısı olduğunu türksat altyapısı olmadığı için box veremeyeceklerini söylediler
Şirket içi iletişimsizlik görüyorum.Resmi Kablo Tv youtube kanalı Turksat alt yapısı olmayan adreslerdede kullanabilirsiniz diye cevap vermiş. Sanırım Müşteri Hizmetleri ve bağlantıyı yapmak için gelen ekip bu işten bi haber. Üyelik başvurusu yapanlara Analog Kablotv üyeliği başvurusu açıyorlar, alt yapı olmadığındanda daha eve gelmeden iptal veriyorlar.