Ellerine sağlık abi, ben alır mıyım pek bilmiyorum. Hali hazırda bir çok tv üyeliğim var, bunuda alırsam gereksiz olacak bana. Ama fiyatına göre güzel bir kampanya, kablo tv de çok seçenekli kanallar var ama bir gün elime düşerse ıncelerız cihazıÖn inceleme benden gelsin. The_SreT Müsait olursa Detaylı inceleme yakında gelir.
4K TV de deneyemedim. HD Tv de görüntü iyi. HDR-HDR+-Dolby Vision ayarları görünüyor ama 4K ya takınca ne olur bilemem.
Önceden Web TV uygulaması çok ağırdı, üzerindeki yeni TV uygulaması gayet hızlı. 24 Saat geri gidebiliyor. Bayideki arkadaş APK Kurulduğunu söyledi, ben deneyemedim. Sadece Play Store dan Aida64 yükledim.
Üzgünüm Kablo Tv aboneliğinin olması bir şey ifade etmiyor. TV+ ve Tivibu gibi aylık abonelik var. Yani şu anki durumda en düşük paket 49 TL + 36 TL Cihaz kiralama aylık ücret.Kablo tv aboneliğim var benim bu cihazı alsam mı bilemedim görüntü kalitesi aynı mıdır nokia ve homatics ile netflix amazon ve disney atmos mudur nereden bileceğiz
sende homatics de görüyorum görüntü kaliteleri nasıl netflixte filan aynı mıÜzgünüm Kablo Tv aboneliğinin olması bir şey ifade etmiyor. TV+ ve Tivibu gibi aylık abonelik var. Yani şu anki durumda en düşük paket 49 TL + 36 TL Cihaz kiralama aylık ücret.
4K TV de bugün deneme fırsatım oldu. Dolby Vision desteklemiyor. HDR leri ve Dolby Atmos u destekliyor. Merak ettiğiniz konuları kablotvbilgi@turksat.com.tr dan bilgi alabilirsiniz.
Oooo, maşallah hemen de kapmışsın bir tane iptv <--- Şaka tabiiiÖn inceleme benden gelsin. The_SreT Müsait olursa Detaylı inceleme yakında gelir.
4K TV de deneyemedim. HD Tv de görüntü iyi. HDR-HDR+-Dolby Vision ayarları görünüyor ama 4K ya takınca ne olur bilemem.
Önceden Web TV uygulaması çok ağırdı, üzerindeki yeni TV uygulaması gayet hızlı. 24 Saat geri gidebiliyor. Bayideki arkadaş APK Kurulduğunu söyledi, ben deneyemedim. Sadece Play Store dan Aida64 yükledim.
Henüz detaylı gözlemleyemedim. Tam olarak kullanınca sonucu yazarım.sende homatics de görüyorum görüntü kaliteleri nasıl netflixte filan aynı mı
Sağol abi, denemek için aldım. 1 ay sonra ne olur bilmiyorumOooo, maşallah hemen de kapmışsın bir tane iptv <--- Şaka tabiii
Güle güle kullanın
O neymiş öyle, 35 TL derse banane banane dersinBana 5 tl dediler aylık inşallah başka bir cihaz getirmezler şaka gibi defalarca sordum kf-1500 mü diye evet diyor
Onlar şimdi forumu okudular ya ,1900 tl birden 3000 tl olursa şaşırmam
Ben 3000 TL olur demiştim ama onlar 5 TL ye indirmişler ,bana inat mı acabaBana 5 tl dediler aylık inşallah başka bir cihaz getirmezler şaka gibi defalarca sordum kf-1500 mü diye evet diyor
Abi Aylık kira 5 TL demişlerBen 3000 TL olur demiştim ama onlar 5 TL ye indirmişler ,bana inat mı acaba
Evet , benimki ortalığı karıştırmakAbi Aylık kira 5 TL demişler