teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tam çıktım,hatta çıktım...
Dur kapatmadan bakayım dedim,
Bir de bir anımı anlatayım müsadenizle:
Eskiizmir'e çanak kurmaya gittim,o zamanlar cep tel yeni yeni vardı,heryerde çekmiyordu,annem ağırlaşmış,hastaneye kaldırmışlar,hanım beni ev telefonuyla arıyor haber versin diye,ama ulaşamıyor,çekmiyor telefon,aileden herkes hastanede,ben yokum,üstelik annem ...
Zaten 15 gün sonrada annem vefat etti, o oldu,ders aldım,o zamandan beri gittiğim yerin telefonunu alıp hanıma veriyordum ki bana ulaşabilsin,gerçi artık heryerden çekiyor.(bu arada nur içinde yatsın anacağızım,anmış oldum gece vakti)
Velhasıl,kollu motor kurmak gerçekten zordur,bilirim.
Dur kapatmadan bakayım dedim,
Evet,kollu motorda klark kuşağını tutturmak zordur,iyi ayar yapamazsan birkaç uyduyu yakalarsın,diğerleri dışarıda kalır,diseqc motor nispeten daha kolaydır,yere 90 derece direğini sabitle, referans uyduyu yakaladınmı diğer uydular çorap söküğü gibi gelirlerYaklaşık bir haftada ancak ayarını yapabildim çünkü daha önce hiç kollu motorlu anten kurmamıştım.
Bir de bir anımı anlatayım müsadenizle:
Eskiizmir'e çanak kurmaya gittim,o zamanlar cep tel yeni yeni vardı,heryerde çekmiyordu,annem ağırlaşmış,hastaneye kaldırmışlar,hanım beni ev telefonuyla arıyor haber versin diye,ama ulaşamıyor,çekmiyor telefon,aileden herkes hastanede,ben yokum,üstelik annem ...
Zaten 15 gün sonrada annem vefat etti, o oldu,ders aldım,o zamandan beri gittiğim yerin telefonunu alıp hanıma veriyordum ki bana ulaşabilsin,gerçi artık heryerden çekiyor.(bu arada nur içinde yatsın anacağızım,anmış oldum gece vakti)
Velhasıl,kollu motor kurmak gerçekten zordur,bilirim.