Türk telekom taahhüdüm 29 mayısta bitiyor.Uygulama üzerinden verilen teklifler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanko86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanko86

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
sanko86
Türk telekom taahhüdüm 29 mayısta bitiyor.Uygulama üzerinden verilen teklifler var.

Örneğin paket değişikliği yapıp 16 mbit fiber limitsiz 81,5 gibi fiyat çıkıyor.Fakat telefon ücreti vs belirtilmiyor.Bu konuda bilgisi olan uygulama üzerinden taahhüt veren var mı?

Netspeed, turknet gibi taahhüt istemeyen fiyatı daha uygun olan ISS lere geçmeyi düşünün bence.

@sanko86 Yüz yüze görüşme yapın her ay ödeyeceğiniz net fiyatı teyit edin.

3-4 yıldır Turknet kullanıyorum taahhüt derdiniz olmuyor isterseniz referans kodu paylaşabilirim 1 ay da ücretsiz kullanım sağlarsınız. Modemi kendiniz kurabiliyorsanız pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Hat taşıma ile geçiş gayet basit 120tl ye kadar cayma bedelini de karşılıyorlar.

TT abonesi değilim ama sabit hat için sabit bir ek ücret olabilir.
Gerisi tarife içindeki mevcut dakikaya veya kullanılan dakikaya göre ücretlendiriliyor olabilir.

TT için yalın internet olan bir tarife almadıysanız kullanmasanız bile aylık bir telefon ücreti oluyor bildiğim kadarıyla.

Öncelikle adresinizde hangi alt yapı türü var ve hangi firmalar üzerinden hizmet alabiliyorsunuz buna bakın derim. örneğin turktelekom fiber altyapısı üzerinden turknet de çok daha iyi bir fiyata fiber hizmet verebiliyor. üstelik hızda 100mbps olarak. 85tl. yanlış hatırlamıyor isem. benim bulunduğum adreste vodafone fiber var ben 100mbps kullanıyorum 100mbps download/ 20mbps upload. 107tl ödüyorum modem dahil.

aşağıdaki linklerden adresinizdeki alt yapının desteklediği hızları sorgulayabilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

TT, kullanıyorsan Türknete geç TT,den daha yüksek hız alırsın internet+1000dk 85+10= 95 TL

Hazır bağlı bir Telekom altyapınız var. Turknet gibi alternatiflere geçişiniz çok pürüzsüz olacaktır. Bunu ciddi şekilde düşünün.

Bugün aradılar 24 ay taahhüt 16 mbit sınırsız fiber için 85 TL önerdiler telefon ücreti dahil.

16 mbps hız için o ücret kesinlikle verilmez (ben vermem) farklı hizmet sağlayıcıları değerlendirin derim.

Altyapı düzgün değilse 8mb bile 100lira çıkabiliyor. Altyapi kontrol edin suprronline fiber varsa eğer tercih edebilirsiniz.

TT'nin kotalı tarifelerine yönelebilirsiniz Altyapınız hangi hızı kaldırıyor bilmiyorum ama paketiniz bittiğinde 20 lira gibi bir ücrete 100 GB bir ek paketi alıp kullanmaya devam ediyorsunuz. :ok

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt