catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
İstanbul Avcılar semti daha yeni yeni görüyor emmiBuca bu konuda daha şanslıydı ,biz daha sonra kaptık "turuncu kablo" yu
İstanbul Avcılar semti daha yeni yeni görüyor emmiBuca bu konuda daha şanslıydı ,biz daha sonra kaptık "turuncu kablo" yu
Yeğenim bu yüzden kabloya geçtiler,100lük kampanyayaİstanbul Avcılar semti daha yeni yeni görüyor emmi
fiberden görece daha ucuz olan kablo tv altyapısını bile bütün yurda yayamadılar. ama sorsan akp ile çağ atladık. dokunmatik telefonu bile akp sayesinde kullanabiliyoruz sanan kitle bitmiyor.Yeğenim bu yüzden kabloya geçtiler,100lük kampanyaya
Eh ,azıcık doğru sayılır,benim telefonum motorola 940 idi (halen duruyor ve sağlam ) ,şimdi kaydırmalı olandan varfiberden görece daha ucuz olan kablo tv altyapısını bile bütün yurda yayamadılar. ama sorsan akp ile çağ atladık. dokunmatik telefonu bile akp sayesinde kullanabiliyoruz sanan kitle bitmiyor.
kaydırmalı deyince 8810 muydu neydi, o geliyor aklıma. zamanında niyet etmiştim. parayı denkleştiremedimdi. içimde ukdedir.Eh ,azıcık doğru sayılır,benim telefonum motorola 940 idi (halen duruyor ve sağlam ) ,şimdi kaydırmalı olandan var
Kaydırmalı telefon : Arkadaşın tabiridir ,bir gün "alocum şu kaydırmalı telefon var ya,buna nasıl program yüklerim" deyince ,"yav cemal,ona program yüklenmez" demiştim , çünkü kaydırmalı telefon deyince benim aklıma kapaklı olanlar geliyor
Hayır ,samsung sgh-d900i ,bende de vardı bunun aynısından ,arkadaşa göre bu telefon "kaydırmalı telefon"kaydırmalı deyince 8810 muydu neydi, o geliyor aklıma. zamanında niyet etmiştim. parayı denkleştiremedimdi. içimde ukdedir.
8110 muş benim dediğim.Hayır ,samsung sgh-d900i ,bende de vardı bunun aynısından ,arkadaşa göre bu telefon "kaydırmalı telefon"