ttnet ile e-devlete giriş sorunu

Farklı bir tarayıcı ile girmeyi deneyin.

1bn18wf-copy.jpg

Yandex Browser mı kullanıyorsunuz, yoksa Yandex de aratıp çıkan linke mi tıklıyorsunuz? Köşede Yandexin Logosu var, onu anlamaya çalışıyorum.
Bir de ilk mesajınızdaki E devlet linkinin yolu Maxicep sitesindeki Foruma gidiyor. Sota

1bn18wf-copy.jpg

Yandex Browser mı kullanıyorsunuz, yoksa Yandex de aratıp çıkan linke mi tıklıyorsunuz? Köşede Yandexin Logosu var, onu anlamaya çalışıyorum.
Bir de ilk mesajınızdaki E devlet linkinin yolu Maxicep sitesindeki Foruma gidiyor.
linki düzenledim . Büyük ihtimal aynı konu o forumada açılıp kopyala yapıştır yapıldığı için url yönlendirmesi eklendi.

sıfırladım

mac adresi ne alakası var modemden arayüze girdim nasıl bakacağım
edevlet engellemişmi demek istedim wifi değilde eternetle bağlanıp dene bide evden aldığın wifiyi telefondan pc bağlantı verip dene hani telefondan aktarılıyo ya

edevlet engellemişmi demek istedim wifi değilde eternetle bağlanıp dene bide evden aldığın wifiyi telefondan pc bağlantı verip dene hani telefondan aktarılıyo ya
ethernetle de bağladım açılmıyor

ev interneti telefondan pc nasıl vereceğim ki

linki düzenledim . Büyük ihtimal aynı konu o forumada açılıp kopyala yapıştır yapıldığı için url yönlendirmesi eklendi.
bilgisayarımı başka türktelekom ev interneti başka yerde girdim anında e-devlete giriliyor

sorun bilgisayarda değil modem ile ilgili

modeam arayüzden

ping yerel domain 4/0 yurtiçi sitenin ismi çözülemiyor kırmızı çıkıyor testte bundan olur mu

Modemi sıfırlamayı denemiş miydiniz?
fabrika ayarlarına mı dönüş mü diyorsunuz

o ise yapmadım

modemin arkasından reset attım

192.168.1.1 adresinden fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapayım mı

sorunum çözüldü başka eski aynı modem ile girdim ayarları yaptım

sorun kalmadı sorun modemdeymiş

e-devlete giriliyor artık

yardımlarınız için teşekkürler

sorunum çözüldü başka eski aynı modem ile girdim ayarları yaptım

sorun kalmadı sorun modemdeymiş

e-devlete giriliyor artık

yardımlarınız için teşekkürler
iyide neleri ayarladın yazsana buraya herkez örensin bence resim çek ayarların ve buraya ekle :polis

Geri
Üst Alt