T
Turbo k.arza78
Aktif Üye
- 18 Mar 2017
- 625
modemde veya router de sorun olsa sadece 1 siteye mi giriş yapılmazO zaman sorun modem veya router da.
modemde veya router de sorun olsa sadece 1 siteye mi giriş yapılmazO zaman sorun modem veya router da.
Engel olan bir şey var. Benim düşüncem bu.modemde veya router de sorun olsa sadece 1 siteye mi giriş yapılmaz
linki düzenledim . Büyük ihtimal aynı konu o forumada açılıp kopyala yapıştır yapıldığı için url yönlendirmesi eklendi.![]()
Yandex Browser mı kullanıyorsunuz, yoksa Yandex de aratıp çıkan linke mi tıklıyorsunuz? Köşede Yandexin Logosu var, onu anlamaya çalışıyorum.
Bir de ilk mesajınızdaki E devlet linkinin yolu Maxicep sitesindeki Foruma gidiyor.
edevlet engellemişmi demek istedim wifi değilde eternetle bağlanıp dene bide evden aldığın wifiyi telefondan pc bağlantı verip dene hani telefondan aktarılıyo yasıfırladım
mac adresi ne alakası var modemden arayüze girdim nasıl bakacağım
ethernetle de bağladım açılmıyoredevlet engellemişmi demek istedim wifi değilde eternetle bağlanıp dene bide evden aldığın wifiyi telefondan pc bağlantı verip dene hani telefondan aktarılıyo ya
bilgisayarımı başka türktelekom ev interneti başka yerde girdim anında e-devlete giriliyorlinki düzenledim . Büyük ihtimal aynı konu o forumada açılıp kopyala yapıştır yapıldığı için url yönlendirmesi eklendi.
Modemi sıfırlamayı denemiş miydiniz?modeam arayüzden
ping yerel domain 4/0 yurtiçi sitenin ismi çözülemiyor kırmızı çıkıyor testte bundan olur mu
fabrika ayarlarına mı dönüş mü diyorsunuzModemi sıfırlamayı denemiş miydiniz?