1 gün şarjda durdu fakat açılmadı stock rom atmayı deniyorum telefona atılmıyorbatarya sıfırı tükettiği için bi yarım saat şarjda dursun açılacaktır yeni şarja taktıysan açmak için gerekli güç bataryada mevcut olmayabilir Şarj işleminde güç telefona batarya üzerinden gider dolayısı ile eletriğe takılı açılması gerek diye düşünme
ve birde bu hatayı veriyorbatarya sıfırı tükettiği için bi yarım saat şarjda dursun açılacaktır yeni şarja taktıysan açmak için gerekli güç bataryada mevcut olmayabilir Şarj işleminde güç telefona batarya üzerinden gider dolayısı ile eletriğe takılı açılması gerek diye düşünme
hiç düzelme şansı yok mugeçmiş olsun
ya anladım umarım bir kişi yardımcı olabilir ya beklemedeyim.sadece tahmin yürütebilirim bataryadan hiç güç alamadığı için boot işlemi başlamıyordur anlayan bir arkadaş yardımcı olacaktır ben sadece tahminimi belirttim.
evet led yanıyor ama batarya değiştiremiyorum kapak açılmıyor yanibu arada sorun tamamen bataryadan kaynaklı olabilir led yanar şarj alıyor gibi görünür ancak batarya öldüyse şerj almaz durur öyle günlerce de şarjda kalsa bence rom atmadan önce bataryasını değiştirerek açmayı deneyin
press yapıştırmalı kapaklı bir telefon ise bir telefoncuda değiştirebilirsinizevet led yanıyor ama batarya değiştiremiyorum kapak açılmıyor yani
teşekkür ederim yasaktan sonra bakacağımpress yapıştırmalı kapaklı bir telefon ise bir telefoncuda değiştirebilirsiniz
teşekkür ederim yasaktan sonra bakacağım
arkası böyle yanipress yapıştırmalı kapaklı bir telefon ise bir telefoncuda değiştirebilirsiniz
arka kapak zaten açıksa al yeni batarya kendin değiştir iştearkası böyle yani