I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Anladım ben de hata mı yaptım diye düşündümKonu aslında doğru yerdeydi ama atılan mesajlar yavaş yavaş konun seyrini değiştirdiği için mevzulara aldım.
Anladım ben de hata mı yaptım diye düşündümKonu aslında doğru yerdeydi ama atılan mesajlar yavaş yavaş konun seyrini değiştirdiği için mevzulara aldım.
O kadar çok siyaset ve siyasetle ilgili konuşulabilecek mecra varken neden böyle bağımsız, ilgi alanlarımıza odaklı bir yerde herkesi ayrıştıran siyaseti konuşma ihtiyacı hissedersiniz anlamıyorum.
Şahsınız özelinde, genel olarak yazıyorum... Bilmem ne yalakası denilmesini evet benim diyerek kabul ediyorsanız burada herhangi bir sıkıntı var mı?Bir kaç arkadaşın bahsettiği yalakalardan biri ben oluyorum o zaman gerekirse beni forumdan atabilirsiniz. İşte özgürlükçü anlayışınız sizlerin bu.
Ne hikmetse o kapatılan hesapların bir çoğu yıllarca öncesinden ve binlerce takipçisi olan hesaplar.
@ Sota Bey şayet forum bu şekilde siyasi hakaretler içerecek se size başarılar yolunuzda
Hangi mecralar mesela?
Ayrıca eşya tavsiyesi istenen bir forumda insanların kaliteye ulaşmasında zorluk yaşamasına birazcık olsun isyan etmesi sizi neden rahatsız ediyor?
Kimse size siyasi başlıkları zorla okutmuyor, rahatsız olmak istemiyorsanız tıklayıp okumazsınız bu kadar basit. Ama yok ben sadece benim istediğim gibi yazılsın istiyorum diyorsanız, orası böyle bir yer değil.
Sevgili Umut Barış kardeşim, mesajım gayet açık.
Hangi mecralar derken... Elbette başta twitter olmak üzere dünyanın önde gelen bir çok mecra var ve emin ol orada çok politik bir insanım
Yazamazsınız, yapmayın etmeyin diye bir isyanım da yok üstelik.
Mesajda kendimce anlamıyorum dedim geçtim, elbette kimse bana mesajları zorla okutmuyor, rahatsızlığımı (fikrimi) argo kullanmadan ifade etmem kötü bir şey mi? herhangi bir konuda argosuz gönül kırmadan fikrimi beyan etmem bir moderatör tarafından kapı dışını gösterilmesine sebep oluyorsa bundan utanacak asla ben değilim.