Ben hep buradayım aslında ancak eskisi kadar yazamıyorum farkındayım. Sevgili
İlteriş Yılmaz ın sitesi olan *********.com + youtube + twitter+ instagram + Mail + wp ve bilumum mecrada yazınca bölünüyoruz ve artık geceleri hiçbir sosyal mecrada yazmamaya başladım çünkü son birkaç yıldır dikkat ediyorum ki eşimi çok ihmal ettim. ''Gündüzler benim, geceler senin'' dedim en son kendisine
Gündüz mesaisinde bütün gün ********* ofisindeyiz. Ürün incelemeleri, video çekimleri yanısıra Dernek faaliyetleri haricinde biliyorsunuz hem Bilirkişi hem de komisyon üyesi olarak da rapor yazdığım için hakikaten gün yetmiyor desek yeridir. Mesela bir adet İphone 11 telefon için atanmış resmi bilirkişiyim, telefon elimde, dosya elimde, bugün 8 inci gün ben daha bakamadım bile. 15 gün içinde raporumuzu teslim etmemiz gerekiyor normalde. Aynı şekilde bir de Redmi Note10S beni bekliyor raporunu yazayım diye.
Bu sanki ''bir dokun bin ah işit'' gibi oldu farkındayım ancak hiçbir sorun yok, sizlerle de vakit geçirmek benim için bir ayrıcalık, bir keyif her zaman.
Bu Vesile ile Fethiye Tüketici Derneği olarak resmi bir ziyaret ile Fethiye Muharip Gaziler Derneğine gidip büyüklerimizin ellerini öptük, kendilerine saygı ve şükranlarını sunup şeref defterlerini imzaladık
Yerel basın da geldi sağ olsun, müsait bir zaman bunu forumda dostlara konu açıp duyururuz