Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece klasör içinde .bin uzantılı dosya olmalı, indirdigin dosyada ayar yapmadan flaş attı iseniz yüklemez.
2. Seçenek yazılımı almıyor dur. Bunun için menü tuşuna basın rakamla 4725 yapın, diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurulum sağlayınız.(herşey silinir). Ardından tekrar yazılımı deneyiniz. Bazen ön bellek sorunu nedeni ile yazılım almıyor.
Toshiba 43l2863dat tv bende de var, m211. Arkadaşla paylaştığınız yeni yazılım linkini benimle de paylaşabilir misiniz, özel cevap yoluyla yanıtlandı diyor ben göremiyorum
Toshiba 43l2863dat tv bende de var, m211. Arkadaşla paylaştığınız yeni yazılım linkini benimle de paylaşabilir misiniz, özel cevap yoluyla yanıtlandı diyor ben göremiyorum
Sayın fikoloji hocam benim sorunum televizyonda youtube izlerken belli bir süre sonunda televizyon donup kalarak televizyon kendi kendine reset atıyor sorun yazılımsal olabilir mi son yazılım yükle sorun ne olabilir Evet yikeleyil test edebilirsiniz
Sanırım bu resimlerden tam modeli bilinir. Aslında güncelleme çare olur mu bilmiyorum ama televizyondaki sıkıntım şu, youtube uygulaması ilk açılmada sürekli donuyor, ekranda hem tv yayını gözüküyor hem youtube un yükleniyor resmi kalıyor, çıkıp tekrar girince çalışıyor. Evde küçük çocuk olduğu için youtube u hergün kullanıyoruz ve her defasında aynı şey oluyor. Güncellenirse düzelir belki diye düşündüm
Sayın fikoloji hocam benim sorunum televizyonda youtube izlerken belli bir süre sonunda televizyon donup kalarak televizyon kendi kendine reset atıyor sorun yazılımsal olabilir mi son yazılım yükle sorun ne olabilir Evet yikeleyil test edebilirsiniz
Sanırım bu resimlerden tam modeli bilinir. Aslında güncelleme çare olur mu bilmiyorum ama televizyondaki sıkıntım şu, youtube uygulaması ilk açılmada sürekli donuyor, ekranda hem tv yayını gözüküyor hem youtube un yükleniyor resmi kalıyor, çıkıp tekrar girince çalışıyor. Evde küçük çocuk olduğu için youtube u hergün kullanıyoruz ve her defasında aynı şey oluyor. Güncellenirse düzelir belki diye düşündüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim tv mb211 model gözüküyor . Mb211s yazılımı problem oluşturmaz mı
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...
ben yazılımı indirdim, bin dosyasını fat32 usb bellek içine attım. menü tuşuna basıyorum 1505 yapıyorum yazılım güncellensin mi diyor evet diyorum ama her denemede %96 da kalıyor. Ne yapmam gerekir
ben yazılımı indirdim, bin dosyasını fat32 usb bellek içine attım. menü tuşuna basıyorum 1505 yapıyorum yazılım güncellensin mi diyor evet diyorum ama her denemede %96 da kalıyor. Ne yapmam gerekir
usb yi takınca menü 1505 yazılım güncellensin mi diyor evet diyorum ama her denemede yazılım güncellemesi başarısız uyarısı veriyor, diagnostic içinden factory reset yapıp tekrar kurulum yapmaya çalıştığımda yine aynı uyarıyı veriyor kısacası a ve b yöntemi başarısız oldu neyi yanlış yapıyor olabilirim..?