Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Yazılım güncellemesi bu sitede var mı bulamadım daÖnemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Linkteki ilk mesajlara bakıldımı acaba ,yoksa bakılmadan mı cevap yazıldı ,hani linki veren TEKNOwest olunca sorma gereği duydum sevgili A Atakan62Yazılım güncellemesi bu sitede var mı bulamadım da
Günaydın hocam size güvenerek size sorma gereği duymadım güncel olan yazılım flash atıp tosiba tvde yazılım güncellemesi yapacam inşallah olurLinkteki ilk mesajlara bakıldımı acaba ,yoksa bakılmadan mı cevap yazıldı ,hani linki veren TEKNOwest olunca sorma gereği duydum sevgili A Atakan62
Hocam flasbelek yükledim televizyon taktım güncelleme başarısız diyorGünaydın hocam size güvenerek size sorma gereği duymadım güncel olan yazılım flash atıp tosiba tvde yazılım güncellemesi yapacam inşallah olur
En son güncel indirip flasbelek yükledim sonra tv ye flasbelek taktım menü 1505 basım yazılım güncellesin mi dediğinde evet dedim fakat uyarı olarak güncelleme basarız diyor*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Buradaki güncel yazani yükle
En son güncel indirip flasbelek yükledim sonra tv ye flasbelek taktım menü 1505 basım yazılım güncellesin mi dediğinde evet dedim fakat uyarı olarak güncelleme basarız diyor
Attığınız resimleri gördüm ben, ama sizdeki sürüm eski. Verdiğim linkten flaş belleğe atarak güncelleme yapınEn son güncel indirip flasbelek yükledim sonra tv ye flasbelek taktım menü 1505 basım yazılım güncellesin mi dediğinde evet dedim fakat uyarı olarak güncelleme basarız diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Verdigin linkte güncelleme olanı yükledim fakat yükleme basarız diye uyarı veriyorAttığınız resimleri gördüm ben, ama sizdeki sürüm eski. Verdiğim linkten flaş belleğe atarak güncelleme yapın
Hocam 136 MB flash yükledim sonra flasbelek tvye taktım yüklenme basarız diyor doğru yüklemişmiyim???Verdigin linkte güncelleme olanı yükledim fakat yükleme basarız diye uyarı veriyor
USB ye attığınız dosyanın resmini atar mısın?Verdigin linkte güncelleme olanı yükledim fakat yükleme basarız diye uyarı veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 136 MB flash yükledim sonra flasbelek tvye taktım yüklenme basarız diyor doğru yüklemişmiyim???
Flash yanımda değil yarın atarımUSB ye attığınız dosyanın resmini atar mısın?
Rardan çıkardın dimi ?
Sadece klasör içinde .bin uzantılı dosya olmalı, indirdigin dosyada ayar yapmadan flaş attı iseniz yüklemez.Flash yanımda değil yarın atarım