I Çevrimdışı ibrahimbey Yeni Üye 9 Mar 2021 2 31 9 Mar 2021 #16 Toshiba ct8543 ürün 50 inch anakart mb 230 verdiğiniz dosyayı yükledi ama hiç bir güncelleme olmadı ayarlarda baktım hala eski sürüm gözüküyor sizin verdiğiniz acaba yeni sürüm değil mi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 10 Mar 2021 Şuan farkettim çözünürlük düşmüş nasıl eski haline getirebilirim önceden çok netti ama flow özellik sorun oluyordu ondan güncellemek istemistim Son düzenleme: 10 Mar 2021
Toshiba ct8543 ürün 50 inch anakart mb 230 verdiğiniz dosyayı yükledi ama hiç bir güncelleme olmadı ayarlarda baktım hala eski sürüm gözüküyor sizin verdiğiniz acaba yeni sürüm değil mi Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 10 Mar 2021 Şuan farkettim çözünürlük düşmüş nasıl eski haline getirebilirim önceden çok netti ama flow özellik sorun oluyordu ondan güncellemek istemistim
I Çevrimdışı ibrahimbey Yeni Üye 9 Mar 2021 2 31 10 Mar 2021 #17 Lütfen yardımcı olur musunuz? Service menüsünde splitter yazan yer kylo yazıyor servis e desem sorun olur mu garanti dışı kalır mi
Lütfen yardımcı olur musunuz? Service menüsünde splitter yazan yer kylo yazıyor servis e desem sorun olur mu garanti dışı kalır mi