Toshiba Smart Ssıptv Sorunu

U Çevrimdışı

UgurQA 

Aktif Üye
24 Eyl 2020
58
Bu sorun benim başıma aylar önce gelmişti, direkt "m3u link" olarak hiçbir şekilde MB110 anakartli Vestel TVde vevd uygulaması içinde bulunan ssiptv ye kanalları yukleyemedim, bir gün önce normal çalışırken aynen bu şekilde uzak icerik yuklenemedi hatası vermişti, sorun dosya boyutundan kaynaklı.
smili72 smili72 nin dediği gibi, ben de portal içinden sadece TV kanallarını ekleyip m3u dosyamı indirdim, daha sonra kanal listesi olarak yükledim.
O TV'de sadece TV yayınlarını izlediğim için işimi gördü. Üstelik artık daha hızlı açılıp yükleniyor.
Bu arada mb130 anakartli vestel tvsi olan kuzenim kanallar çok yavaş yüklense de hala ssiptvyi sorunsuz olarak kullanıyordu benim iptv servisimi kullanarak. Sanırım onunda gitmiştir artık :hoba1

S Çevrimdışı

serdargok

Yeni Üye
8 Şub 2022
7
44
Yanitiniz icin tesekkur ederim fakat benim durum farkli uygulamada sorun var ustune bastigim da tik yok kimildama yok yani birde sunu merak ediyorum uygulama yukleyebiliyormuyum ott player vb gibi uygulama markette cikmiyor..Market haricin usb ile filan android de apk gibi yuklenebilirmi?

U Çevrimdışı

UgurQA 

Aktif Üye
24 Eyl 2020
58
Vevd market üzerinden mi giriyorsunuz uygulamalara? eğer uygulamalar Aç tuşuna bastığınız halde açılmıyorsa, inaktif konumdaysa büyük ihtimal internetle alakalı bir problem, TV nin DNS ayarlarını el ile yapılandırın. Google DNS eklerseniz sorun çözülebilir.
Genel ayarlardan, ag ayarlarına girip, kablolu ya da kablosuz da otomatik olan bölümü manüel olarak değiştirin ve aşağıda ki dnslerden ikisini ya da birini ekleyin.
8.8.8.8
8.8.4.4

Tvyi kapatıp açmayı unutmayın.

S Çevrimdışı

serdargok

Yeni Üye
8 Şub 2022
7
44
Internet de sorun olsa diger uygulamalari acmaz diye dusunuyorum. Yazdiklarinizi deniyecem tesekkur ederim..

Ustadlar sorun duzeldi.. Uygulama dan kaynakli sorun oldugunu dusunuyorum..Tahminim uygulama firmasi guncelleme ya da bakim calismasi yapiyordur bende ilk defa karsilastim suan stabil calisiyor..

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

amatör68

Yeni Üye
8 Eki 2022
1
56
Biraz öncede konu açılmış geçici bir problem olabilir
Bende de '' uzak içerik yüklenemedi" hatası çıkıyor. iptv şifremle telefondan ve uyumlu uydu cihazımdan girebiliyorum. sadece tv deki ssiptv uygulamasından girilemiyor. iptv yi aldığım kişi ssiptv firmasının artık çoğu markaya desteğini kapattığını söyledi.
Toshiba smart tv olarak alternatif uygulamayı ben göremedim. Varsa öğrenmek isterim.

F Çevrimdışı

Fatih Furkan

Yeni Üye
28 Ağu 2022
8
26
toshiba qled 55ql5d63 tv sahibim. Marketinde ssiptv var sadece bu uygulamada dizi listeleri cıkmıyor kumanda tam fonksiyonlu calısmıyor vs vs , bunu aşmak için media station x uygulamasını kullandım.

0ca4bfaf-23a7-47f0-ba3f-a77311171fb8.jpg
bu uygulamaya girip videodaki gibi işlemleri yaptım.

5e9b366b-cdd3-427d-adbb-cf50d9b9814a.jpg
bu uygulamalar geldi ben ott- play kullandım uygulama gayet verimli şekilde çalıyor. M3u listeleri yüklenebiliyor ancak ben beceremedim onun yerine xstream ile kullanıcı adı id şifre kullanarak girdim. S serdargok, A amatör68,

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
Vestel 65q9900 tvmde karşılaştım ben de. Uygulama açılmıyor koyu gri ekranda kalıyor. Aynı şekilde appstore a giriyorum, o da girmiyor. Geçici bir sorun mudur? Tv yi kapa aç yaptım, düzelmedi.

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
A amatör68,

internet baglantınızla alakalı olabilir marketi sıfırlayıp çerezleri silmeyi deneyebilirsiniz.
İnternetimde sıkıntı yok, markete hiç girmiyor ki.
Şimdi denedim markete girdi, girdiği gibi de dediğinizi yaptım ama iptv programı bulmuyor yüklemelik.

Maalesef uygulamaya hiçbir türlü girmiyor. Düne kadar problem yoktu.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Fatih Furkan

Yeni Üye
28 Ağu 2022
8
26
İnternetimde sıkıntı yok, markete hiç girmiyor ki.
Şimdi denedim markete girdi, girdiği gibi de dediğinizi yaptım ama iptv programı bulmuyor yüklemelik.

Maalesef uygulamaya hiçbir türlü girmiyor. Düne kadar problem yoktu.
Hocam videodaki gibi Media station x uygulamasına girebildiniz mi ardından uygulama ayarlarına videodaki adresi girmeniz lazım.

Geri
Üst Alt